Miért mondja azt, hogy nyugodtan szóljak neki, ha zavar ha hozzámér, mert tisztel és/vagy nem akarja átlépni a határt? Vagy nem akarja, hogy félreértsem? (21 N)
Figyelt kérdés
Barátnője van az úriembernek.
Pár napja majdnem az egész napot együtt töltöttük (közös programunk volt további 2-3 emberrel, de nem baráti társaságról van szó). Szóval egymás mellett ültünk és elég sokszor hozzámért (miközben beszélt hozzám). Főleg a karomat simította meg többször, egyszer-egyszer pedig a lábamat. Ja és a legelején a hajamhoz is hozzányúlt azzal az ürüggyel, hogy idegesíti (mármint a hajam).
Napi szinten találkozunk, egyszer beszélgettünk egy kávézóban (én hívtam el), de nem igazán kommunikáltunk eddig, csak el-elvétve.
A mai napon történt, hogy a kérdésben említett dolgot mondta.
Elsősorban férfiak válaszai érdekelnek korral együtt. Köszi!
2023. márc. 27. 20:42
21/23 A kérdező kommentje:
Kedves 20-as és mindenki: Tényleg nem létezik, hogy vannak még normális emberek és csak megszokásból csinálnak ilyeneket és hátsószándék nélkül mondják, hogy szóljak, zavar-e, ha hozzám ér?
2023. márc. 28. 20:07
22/23 anonim válasza:
Létezhet, csak egy az ezerből. És mivel mi nem ismerjük egyikőtöket sem, ezért a nagyobb valószínűségűt mondjuk.
23/23 A kérdező kommentje:
Elnézést kérek, lehet félreérthetően írtam ki. Az illető kicsit fiatalabb nálam, nem idősebb pasiról van szó. Egy helyen tanulunk.
2023. márc. 28. 20:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!