Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért mondja azt, hogy nyugodt...

Miért mondja azt, hogy nyugodtan szóljak neki, ha zavar ha hozzámér, mert tisztel és/vagy nem akarja átlépni a határt? Vagy nem akarja, hogy félreértsem? (21 N)

Figyelt kérdés

Barátnője van az úriembernek.

Pár napja majdnem az egész napot együtt töltöttük (közös programunk volt további 2-3 emberrel, de nem baráti társaságról van szó). Szóval egymás mellett ültünk és elég sokszor hozzámért (miközben beszélt hozzám). Főleg a karomat simította meg többször, egyszer-egyszer pedig a lábamat. Ja és a legelején a hajamhoz is hozzányúlt azzal az ürüggyel, hogy idegesíti (mármint a hajam).

Napi szinten találkozunk, egyszer beszélgettünk egy kávézóban (én hívtam el), de nem igazán kommunikáltunk eddig, csak el-elvétve.

A mai napon történt, hogy a kérdésben említett dolgot mondta.

Elsősorban férfiak válaszai érdekelnek korral együtt. Köszi!

2023. márc. 27. 20:42
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
100%
Egyertelmuen problkozik es lssn egyre kozelebb juttok szexig.
2023. márc. 27. 23:21
 12/23 anonim ***** válasza:
64%

Azt akarja, hogy te majd udvariasan szabadkozva, elfogadod az érintéseit. Megengeded neki, mert alaphelyzetben az ember lehetőleg nem konfrontálodik, nehezen mond ki olyat, hogy : "jó fej vagy, de azért ne tapizzál" .

Ez is olyan helyzet, hogy nehéz a finomszabályzás, nem akarjuk megbántani a másikat az ellenkezéssel, és ezért hajlamosak vagyunk ráhagyni a dolgot. Aztán később ebből lesz a megsértődés, amikor egyszer majd felcsatanunk, mert már soknak érezük.

2023. márc. 27. 23:27
 13/23 anonim ***** válasza:
43%

Szerintem azt jelenti, hogy:

Vannak emberek, akiknek a metakommunikációjának szerves része a tapintás. Annyira megszokták már, hogy fel se tűnik nekik, viszont vannak emberek (példának okáért én), akik kifejezetten nem szeretik, ha távoli ismerősök/idegenek folyamatosan tapizzák. Lehet a srácnak volt már hasonló tapasztalata, hogy valaki megkérte, hogy ne fogdossa és ez így rögzült benne.

2023. márc. 28. 00:17
 14/23 A kérdező kommentje:
13-as, igen, ilyesmiről van szó szerintem is. És említette is hogy más már szólt neki ezért, csak elfelejtettem ide kiírni. 6-osnak pedig: azért hívtam el kávézóba, mert valamit meg akartam vele beszélni, mint normális emberek beülnek kávézóba és beszélgetnek... És mindenki másnak: Azt érzi az ember általában, ha fel akarják szedni, de én nem vettem észre semmi ilyesmit. Egyébként boldog, vidám arccal mondta nekem, hogy milyen jó lenne, ha összejönnék azzal a sráccal ( újdonsült közös ismerősünk).Tudja hogy nincs kapcsolatom. Úgyhogy semmi köze ahhoz, hogy akarna valamit szerintem. Amúgyis nagyon jól megvannak a barátnőjével tudtommal. Elnézést kérek mindenkitől, hogy félreérthetően írtam ki a kérdést.
2023. márc. 28. 04:57
 15/23 A kérdező kommentje:
Egyébként sem adtam neki semmi bíztató jelet, mielőtt valaki azt gondolná. Az már más, hogy aznap nem aludtam ki magam (hülyeségeket is hordtam össze ). Mindkettőnk jó hangulatban volt. Szimplán arról lehet szó, hogy nem utáljuk egymást, jól elvagyunk egymással. Semmi több. Ja és korábban a kávézóban határozottan megmondtam neki, hogy senkivel sem akarok párkapcsolatot, amikor szóba jött a téma.
2023. márc. 28. 05:08
 16/23 anonim ***** válasza:
12%

Amúgy lehet közvetlenebb típus. Őszintén, én is ilyen vagyok, mindig bennem van az, amikor leány nemű barátaimmal vagyok, hogy jó néha átkarolni őket vagy a hátukat megsimizni, de nem szoktam soha, mert nyilván nem illik tapizni senkit. Csak azokkal csinálom, akikkel már őskori legjobb barátok vagyunk és nem gond egyikünknek se az ilyen testi kontaktus. De aki csak haverlány, azokhoz no-no. Ő valószínűleg nem ilyen, nem tudja magát tartóztatni és hozzád ér, de tudja legbelül, hogy nem illik amúgy, ezért szól, hogy szólj neki, ha zavar.

Szólj neki amúgy simán.

2023. márc. 28. 06:33
 17/23 anonim ***** válasza:
84%
Rettenetesen naivnak tűnsz, kérdező. Majd térjünk vissza erre a kérdéskörre úgy 10 év múlva, amikor már kitörölték a csipát a szemedből.
2023. márc. 28. 09:59
 18/23 anonim ***** válasza:
30%
Ismertem ilyen közvetlenebb stílusú embert, aki észre sem vette magát, ha valakinek túlságosan belemászott a személyes terébe. Lehet, hogy szólt neki valaki, hogy vegyen vissza, mert félreérthető, vagy valaki szólt az asszonynak, és otthon kapott érte.
2023. márc. 28. 12:04
 19/23 A kérdező kommentje:
17-es kifejtenéd kérlek, pontosan mire gondolsz? Sajnos nem vagyok gondolatolvasó. 😅 Ha naivság az, hogy mindig a jobbat feltételezem az emberekről, nos. Igen. Ez így van. Pedig értek már engem is csalódásoK, hidd el.
2023. márc. 28. 18:02
 20/23 anonim ***** válasza:
49%
Naivság az, hogy elhiszel egy ilyen rossz dumát egy férfinak és az összes válasz közül arra az egyre reagáltál, ami azt próbálja meg elhinteni, hogy nem szexuális indíttatású a közeledése. Nem véletlenül merült fel benned a kérdés, a férfi le akar veled feküdni, jól gondolod. Nem lepődök meg azon, hogy értek csalódások, sajnos még fognak is, ha ennyire nem figyelsz és bedőlsz a férfiak ócska trükkjeinek. 17-es voltam.
2023. márc. 28. 19:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!