Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Milyen alapon kérnek a válaszo...

Milyen alapon kérnek a válaszolók indiszkrét dolgokat a kérdezőtől "forrásként"?

Figyelt kérdés
Képernyőmentés beszélgetésről, híváslistáról, üzenetekről, stb... Mi közük hozzá? Nincs magánéletük? És ha nem kapnak, akkor milyen alapon jönnek ilyen kizsaroló dumával, hogy kamu és nem tudja bizonyítani a kérdező az állítását?
2023. jún. 6. 18:08
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
46%

Én azért szoktam kérni, mert addig nem jelent semmit, amit mond a másik. Addig konkrétan nincs probléma, mert hazudhat is.

Egy időben rendszeresen screenshotoltam, mikor gusztustalan, vulgáris, szexuális üzeneteket kaptam, és mikor valaki kérte, el tudtam küldeni őket. Ha valaki jön a kis sztorijával, hogy társkeresőre felregizett álképekkel, és ezek történtek... ki se kéne írnia a kérdést, magukért beszélnének az üzenetek.

2023. jún. 7. 00:31
 12/15 A kérdező kommentje:
Ez nem így megy, hogy ha a kérdező nem akarja ki teregetni a szennyesét, akkor nem kell kiírnia a kérdést. Meg kell tanulni rendesen válaszolni, ennyi.
2023. jún. 7. 06:25
 13/15 anonim ***** válasza:
Ez nem szennyes, ezek tények.
2023. jún. 7. 10:02
 14/15 A kérdező kommentje:
Követelni "forrás" gyanánt más üzeneteit, levelezését, híváslistáját, más szennyesébe való turkálás. Még akkor is az, ha te tényeknek nevezed és azt mondod, hogy nem szennyes. Mi közöd hozzá? Törődj a saját dolgoddal. Nincs magánéleted? Kreálj!
2023. jún. 8. 07:08
 15/15 anonim ***** válasza:
Kedvencem amikor a kérdező (jogosan) nem akar indiszkrét dolgokat közzé tenni, a forrást követelő pletyka éhészeknek, azok meg elkezdik ki barchobázni, mégpedig úgy, hogy elkezdik addig addig mindenféle ronda dologgal vádolni a kérdezőt, még el nem jutnak odáig ami igaz, és nem tagadja le. Önkéjes örömszerzésről nem hallottak ezek?
2023. jún. 19. 12:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!