Jól látom azt, hogy ezen az oldalon van legalább egy olyan ember, aki direkt arra megy, hogy kiforgassa a kérdéseket?
Néha szoktam kérdést kiírni ès szoktam sok hasznos választ kapni meg persze van pár rosszindulatú megjegyzés. Viszont felfigyeltem arra, hogy szokott lenni egy olyan hozzászóló, aki teljesen kiakarja forgatni, amit leírtam, olyan dolgokkal vádol meg, amit nem is írtam, megakarja magyarázni, hogy én az adott mondatban erre meg arra utaltam ès ezt mások kérdésében is megfigyeltem màr.
Kb egy fèl éve tettem ki egy kérdést az autista testvéremmel kapcsolatban, leírtam a tüneteit ès az egyik hozzászóló konkrétan el hordott mindennek, hogy én, hogy merek így meg úgy beszèlni az autistákról pedig én csak tényeket írtam le. Aztán privátban is rám írt ès konkrètan elátkozott.
Még ha csak egy lenne!
Egymást váltják az önjelölt "elemzők", - akik képtelenek válaszolni egy feltett kérdésre!
Itt belefuthatsz abba, hogy egy babakocsiról teszel fel kérdést és a 15. válaszoló már az uborka helyes öntözésével kapcsolatban okoskodik!
Csak egy példa:
Leírom a következő magyarázatot: ,,Van egy benti kutyám, akinek x ès y tünete van mostanában”
Hozzászóló: ,,Talán kéne kint tartani a kutyát ilyen hidegben..”
Na most ilyesmin mit lehet félre érteni?
"Leírom a következő magyarázatot: ,,Van egy benti kutyám, akinek x ès y tünete van mostanában”
Hozzászóló: ,,Talán kéne kint tartani a kutyát ilyen hidegben..” "
Ez nem félreértés, a válaszoló szerint a problémán az segítene, ha időnként kint tartanád a kutyát.
8-as!
Ja, akkor viszont érthetetlen. Néhány embernek az agyában más képződik le, mint ami a kérdésben van és arra válaszol. Vagy el sem olvassa a fő kérdés alatti magyarázatot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!