Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Jól látom azt, hogy ezen az...

Jól látom azt, hogy ezen az oldalon van legalább egy olyan ember, aki direkt arra megy, hogy kiforgassa a kérdéseket?

Figyelt kérdés

Néha szoktam kérdést kiírni ès szoktam sok hasznos választ kapni meg persze van pár rosszindulatú megjegyzés. Viszont felfigyeltem arra, hogy szokott lenni egy olyan hozzászóló, aki teljesen kiakarja forgatni, amit leírtam, olyan dolgokkal vádol meg, amit nem is írtam, megakarja magyarázni, hogy én az adott mondatban erre meg arra utaltam ès ezt mások kérdésében is megfigyeltem màr.

Kb egy fèl éve tettem ki egy kérdést az autista testvéremmel kapcsolatban, leírtam a tüneteit ès az egyik hozzászóló konkrétan el hordott mindennek, hogy én, hogy merek így meg úgy beszèlni az autistákról pedig én csak tényeket írtam le. Aztán privátban is rám írt ès konkrètan elátkozott.

2023. febr. 12. 08:06
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Le leszek pontozva, de valahol érthető ez.

1: A válaszolók is emberek, szubjektíven gondolkodnak. Nem objektív válaszológépek, hogy bedobod a kérdést és jön a válasz. Arra ott van a Google.

2. Nagyon sok kérdés önmaga is félrevezető. Sok kérdező nem választ akar, csupán egyetértést és vállveregetést. Tipikusan család kategóriában vannak ilyen anyós-lánya kérdések ahol csak arra megy ki a kérdés, hogy a másik szar.

3. Alapból az előzőek továbbfejlesztése a flexi-sztori. Amikor a kérdező csak jól elejtett félmondatok, apró infómorzsák szerint válaszol és az egész története folyamatosan alakul, és a végén már tök ellenkezőjét írja a kérdező.

4. Sajnos vannak akik nem csak néha írnak ki kérdést. Vannak a tipikus kamu kérdezők, akik naponta 5x kiírnak valamit heteken keresztül rácuppannak egy témára.

5. Tény, hogy a kamu kérdezők válaszolni is szoktak, sokan szándékosan írnak mindenhova agresszív, félrevezető formában. Politika kategóriába be sem szabad nézni, mert ott az olyan dolgok mint tények és valóság senkit sem érdekelnek.

2023. febr. 12. 12:26
 12/17 anonim ***** válasza:
100%

Azt mondjuk én is bírom amikor megtalálnak az agresszív önérzetesek.

Én egyszer birtokvédelmi kérdést tettem fel, dohányzó szomszéd miatt. Hát kaptam hideget meleget.

Konkrét tényeket, segítséget senki nem tudott nyújtani, de azt megkaptam hogy feljelentős kommunista proli vagyok, a szomszéd meg azt csinál a saját lakásában amit akar.

Közben meg a kérdésem arról szólt, hogy a folyosón az ablakom előtt 50 centivel dohányoznak, szóval még csak nem is a saját lakásukban... :D

2023. febr. 12. 12:30
 13/17 anonim ***** válasza:
100%

Nem csak egy.

Már nem lehet úgy kérdést kiírni, hogy ne jöjjön legalább pár ember, aki oktatna, nevelne: számon kér, hogy miért tetted fel a kérdést, beszól, hogy hogy képzeled, hogy saját tapasztalaid alapján véleményt alkotsz (majd természetesen a saját tapasztalaival akar megcáfolni), beleköt nyilvánvaló rövidítésekbe, utasítgat, hogy azonnal néz utána ennek stb. Kész bolondokháza.

Elhiszem, hogy frusztrált emberként könnyű itt kiadni a feszültséget, de hihetetlen, mennyire súlyos szereptévesztésben vannak bizonyos emberek.

2023. febr. 17. 13:45
 14/17 anonim ***** válasza:

Sajnos sokan vannak, és látszólag szaporodnak.

Már tényleg nem lehet úgy kérdést kitenni, hogy legalább egy tag bele nem kötne, ki nem forgatná kedve szerint az ott leírtakat, vagy rosszindulatú dolgokat oda nem köpne. Viszont már egy szimpla segítőszándékú válasz írása után is ez történik. Ok és indok nélkül sértegetik a másikat, feltételeznek róla sületlenséget, előítéletesen és állnak bele ismeretlenül, kellő infó nélkül. Elég beteg dolgok ezek.

Tegnap este íródott egy kérdés például, egy tizenéves lány által, mert szegény is átéli azt, amit legtöbbünk is sajnos, amikor FB-n min. 2x annyi idős palik próbálkoznak be nála. Volt egy 2pipás tag, egyszerűen undorító, amiket neki írt, bicskanyitogató stílusban, és a lányt csesztette.. annyira sajnáltam szegényt.

Átlátom a helyzetet, hogy miért teszik ezt a rosszindulatú, frusztrált emberek, viszont nagyon nem az a megoldás, hogy belerúgok a másikba, meg kígyót, békát köpök rájuk. Egyszerűen félelmetes, hogy páran mit meg nem mernek maguknak engedni, miközben azt hiszik, hogy a szavaknak, szavaiknak nincsen súlya.

2023. márc. 26. 15:23
 15/17 A kérdező kommentje:

14: Pont a napokban gondolkoztam el ezen, amikor rábukkantam néhány Fb kommentre ès megértettem, hogy a magyar társadalom nagyátlagánál valahol valami nagyon elcsúszott ès erre szerintem az sem mentség, hogy milyen az aktuális politika vagy, hogy milyen zűrös a történelmünk.

A magyarok 80%-nak elkéne menni valami pszichoterápiára ès ezt tényleg nem rosszindulatból mondom.

2023. márc. 26. 17:31
 16/17 anonim ***** válasza:
91%

13-as vagyok.

Nem, nem mentség rá, és a mostani kormány csak kihozza az emberek legrosszabb tulajdonságaitt.

Szerintem itt nagyon sok minden van: a történelmi előzmények, a borzalmas oktatási rendszer, a normális nevelés hiánya stb.

A legtöbb magyar lepukkant, nem sportos, nincs normális munkahelye, és szerintem úgy érzi, nem tud kitörni. Ettől megzakkannak kicsit, a stresszt me nem tudják megfelelően kezelni.

2023. márc. 26. 18:18
 17/17 A kérdező kommentje:

Előre hangsúlyozom, hogy ez csak az én szerény véleményem.

Szerintem a 40 év szocializmus züllesztette le ennyire a magyar mentalitást. Két generációba belé nevelték azt, hogy csak egy féle helyes vélemény létezik ès egy féle helyes világ szemlélet, aki mást mond mást gondol az ellenség, az együgyű. Ès ez a mentalitás 30 év után is él a nagyátlagban. Ezért van az, hogy sok ember nem bírja elviselni azt, hogy valakinek akár van màs véleménye is.

2023. márc. 26. 18:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!