Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mik voltak eddig a legfurcsább...

Mik voltak eddig a legfurcsább privát üzenetek amiket kaptatok itt a Gyakorin?

Figyelt kérdés
2023. jún. 6. 17:23
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
78%

Volt olyan, amikor valami tini tanácskérős kérdéshez írtam, onnan kaptam üzit, amiben szerette volna, ha én tartok neki szexuális felvilágosítást, mert a szüleivel ilyenről nem lehet beszélni.

De persze volt nagyon undorító is, ahol konkrétan már a gyerekeimet szidták. Ezeket tiltottam, jelentettem, valószínűleg ki is tiltották őket. Kimásoltam az üzenetet és elküldtem a gyk e-mail címére.

2023. jún. 6. 20:29
 22/28 anonim ***** válasza:
68%
#21 Én is kaptam egyet, de az vicces volt
2023. jún. 6. 20:34
 23/28 anonim ***** válasza:
80%
Most direkt rákerestem az üzijeimre. Ez fölöttébb értelmes üzenet volt: "nekem te ne pofázz mert be leszel találva azt majd nézhetsz öcskös ;) tudjad hol a helyed fiam na aludj holnap meló azt ganézni kell" - ehhez tudni kell, hogy 56 éves nő vagyok... XD
2023. jún. 6. 20:46
 24/28 anonim ***** válasza:
100%

Rám egyszer, egy magát huszonévesnek valló, srác azt hitte, hogy azonoskorú pasi vagyok és privátban barátkozni szeretett volna. A nemmel mellé lőtt, viszont sosem tudtam meg, hogy mi alapján gondolt fiúnak/férfinek.

Nekem eddig ez volt a legfurább, de ahogy elnézem, eléggé kispályás ez, a tiétekhez képest.

(nem kérek privit)

2023. jún. 6. 22:01
 25/28 anonim ***** válasza:
74%

"Micsoda szánalmas patkány vagy te! XDDD

Kívánom, hogy verjenek nyomorékre, anyádat pedig szopassák taknyosra a legközelebbi toi-toi vécé mögött.

Te idióta kis szarházi.

Meglátszik, hogy anyuci és apuci testvérek voltak nálatok, ne aggódj. ;)"

Mindezt úgy, hogy semmi előzmény nincsen.

Szóval vagy a toplistából nézte ki a felhasználónevem, vagy nem tudom.

2023. jún. 6. 22:17
 26/28 anonim ***** válasza:
63%

Amiből a legtöbb jött az " Egri fiú ismerkedne " aztán leírja haja színét, milyen magas stb. De szerintem simán mindenkire küldi copy-paste akit lánynak gondol, mert mind különböző válaszra jött, különböző kérdések alól.

A másik meg a képküldözgetős volt, akit csak azért jegyeztem meg, mert az is egy rakatszor elküldte a képet különböző profilokról.

2023. jún. 7. 00:13
 27/28 anonim ***** válasza:
68%
Volt egy kérdés, "ki dolgozik otthonról, home office-ban?", a válaszom után jött egy privát, hogy munkaidőben szoktam -e játszadozni magammal - persze nem ezekkel a szavakkal.
2023. jún. 7. 14:34
 28/28 anonim ***** válasza:
79%
Talán az, amikor vki annyira felhúzta magát egy olyan megjegyzésemen, hogy szerintem biztos, hogy nem volt minden nő, akivel életében találkozott, bunkó és gonosz vele, hogy b...on meg egy regimentre való nemibeteg kancigány. De az is elég komoly volt, aki azon bőgött, hogy nem vagyok vele hajlandó megcsalni a vőlegényemet, mert hát ő szűz és az mennyire a világ legrosszabb dolga és szívtelen k...a vagyok.
dec. 9. 13:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!