Mik voltak eddig a legfurcsább privát üzenetek amiket kaptatok itt a Gyakorin?
Volt olyan, amikor valami tini tanácskérős kérdéshez írtam, onnan kaptam üzit, amiben szerette volna, ha én tartok neki szexuális felvilágosítást, mert a szüleivel ilyenről nem lehet beszélni.
De persze volt nagyon undorító is, ahol konkrétan már a gyerekeimet szidták. Ezeket tiltottam, jelentettem, valószínűleg ki is tiltották őket. Kimásoltam az üzenetet és elküldtem a gyk e-mail címére.
Rám egyszer, egy magát huszonévesnek valló, srác azt hitte, hogy azonoskorú pasi vagyok és privátban barátkozni szeretett volna. A nemmel mellé lőtt, viszont sosem tudtam meg, hogy mi alapján gondolt fiúnak/férfinek.
Nekem eddig ez volt a legfurább, de ahogy elnézem, eléggé kispályás ez, a tiétekhez képest.
(nem kérek privit)
"Micsoda szánalmas patkány vagy te! XDDD
Kívánom, hogy verjenek nyomorékre, anyádat pedig szopassák taknyosra a legközelebbi toi-toi vécé mögött.
Te idióta kis szarházi.
Meglátszik, hogy anyuci és apuci testvérek voltak nálatok, ne aggódj. ;)"
Mindezt úgy, hogy semmi előzmény nincsen.
Szóval vagy a toplistából nézte ki a felhasználónevem, vagy nem tudom.
Amiből a legtöbb jött az " Egri fiú ismerkedne " aztán leírja haja színét, milyen magas stb. De szerintem simán mindenkire küldi copy-paste akit lánynak gondol, mert mind különböző válaszra jött, különböző kérdések alól.
A másik meg a képküldözgetős volt, akit csak azért jegyeztem meg, mert az is egy rakatszor elküldte a képet különböző profilokról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!