Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Van nálatok is az, hogy...

Van nálatok is az, hogy valaki nem a kérdés/komment által ír a privátot nektek, tehát nem ott kattint a privát üzenetre, hanem valahonnét megszerezve a neveteket ír üzenetet? Hogy kezelítek ezt?

Figyelt kérdés

2022. szept. 6. 15:04
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
73%
Azt hogy? Én azt hittem eddig, hogy csak a kérdésed/válaszod alatt lévő "privát üzenet"-re kattintva lehet csak.🤷‍♂️
2022. szept. 6. 15:10
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Igen. De olyan akivel az előtt már írogattunk, csak más fiókja lett.
2022. szept. 6. 15:13
 3/12 A kérdező kommentje:
1, A tippem az, hogy random a toplistából keres ki neveket, mert full nem ismerem azt aki nekem írt. Teljes értelmetlenséget írt emellett…
2022. szept. 6. 15:17
 4/12 anonim ***** válasza:
71%
Volt ilyen nálam is, de vagy korábbról írt már, és onnan tudja, vagy tényleg randomozik. De lehet esetleg az is, hogy valaki ír ma, nem válaszol neki a másik, de másnap arra a címre megy egy levél, és így megtudhatja a nicknevet.
2022. szept. 6. 15:23
 5/12 anonim ***** válasza:
78%
Nem fordult még elő szerintem, de ugyanúgy kezelném, mint a többi privátot, elolvasom, röhögök rajta, és úgy hagyom. Tiltani nem szoktam senkit, hátha még akarnak majd írni még valami marhaságot.
2022. szept. 6. 15:34
 6/12 anonim ***** válasza:
100%

Egyszer egy gyerekpelenkázós kérdésnél rám írt egy srác, hogy küldenék-e a kislányomról videót, amiben épp pelenkázom át..

Gyors üzenettörlés.

Sajnálom, hogy ilyenre nincs jelentés gomb.

2022. szept. 6. 15:43
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
Kb. 5 perce kaptam egy privátot "életed szerelme" felhasználó névvel, a tartalma pedig annyi volt, hogy "mizu?"
2022. szept. 6. 15:49
 8/12 A kérdező kommentje:
6, Azt hiszem lehet írni a gyakorinak és törlik bizonyítékkal.
2022. szept. 6. 15:52
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
Életed szerelme, ha jól emlékszem egy csávó, aki mindenkire ráír.... Férfi létemre engem is sokszor megtalált már
2022. szept. 6. 15:53
 10/12 A kérdező kommentje:
Én valami User(… itt számok vannak)-tól kaptam egy üzenetet: Még 5x ;)
2022. szept. 6. 15:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!