Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Rajtam kívül másoknak is...

Rajtam kívül másoknak is feltűnt, hogy a Facebook oldalak cikkei alatt a kommentelők egy jelentős része iszonyat sok butaságot ír és nagyon durván gyűlölködnek?

Figyelt kérdés
Egy ideje nem olvasom a kommentszekciót, mert rossz látni, hogy az emberek egy része (Tengermély tiszteletem a kivételnek) iszonyat ostobaságokat írnak és az a sok fröcsögő gyűlölködés, utálkozás, rosszindulat, amiket tapasztaltam. Egy verziót fogadnak el igazságnak, a nekik tetsző változatot és ők abban hisznek, magyarán ők meg vannak győződve arról, hogy ők az igazságot írják le, mindenki más téved, holott lehet ők tévednek nagyot, és sok esetben, akik nem értenek egyet velük, azt agresszíven letámadják. De tényleg, nagyon sok ilyet tapasztaltam.

2022. márc. 22. 14:14
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
91%
Igen. Már nem is olvasom a kommenteket. Ha valami oknál fogva közelebbi kapcsolatba kerülök ilyen emberekkel, például ha egy általam kedvelt csoportban is ezt űzik, akkor letiltogatom őket inkább. Már vagy 800 ember van letiltva és őszintén boldog vagyok, hogy legalább a kis köreimből ki lettek gyomlálva. A deákdanis és egyéb retek oldalakat is tiltottam, amiket folyamatosan dobált fel a fb. Mindent, ami kellemetlen érzéssel tölt el.
2022. márc. 22. 14:17
 2/22 anonim ***** válasza:
100%

Ezért nem vagyok ott jelen mert erre nem vagyok kívàncsi.

Egyébként igazad van fröcsögni és gyűlőlködni tud a legtöbb fotel harcos.

2022. márc. 22. 14:18
 3/22 anonim ***** válasza:
100%
A kedvencem, mikor egymásnak nyomkodják dacosan a nevetős reakciókat... Aki kitalálta, biztos nem arra számított, hogy minden majom gúnyolódásra fogja használni.
2022. márc. 22. 14:24
 4/22 A kérdező kommentje:
3. Ez meg a másik, itt már nincs véleménynyilvánítás nevetős reakció nélkül, elég, ha valaki nem ért egyet, elfogult, és ezáltal mindenki mást kinevet, gúnyol, ahelyett, hogy értelmezné vagy megértené a másik embernek az álláspontját.
2022. márc. 22. 14:29
 5/22 anonim ***** válasza:
100%

Ne is mondd.

Közlekedési témában, vagy technikai sportokban már meg sem lepődöm.

Kedvencem amikor Dezső a bugacpusztai kocsmatöltelék személyes hangnemben megszólítja az aktuális Forma 1-es versenyzőt, hogy "látod látod Vettelkém/Hamiltonkám így jár az aki..." Mintha az adott versenyző valaha is elolvasná, amit ő oda okádott.

Vagy követtem egy IndyCar csoportot, de hát az oldal vezetője igazi egybites Forma 1 gyűlölő, és sajnos minden második reakciója arról szól, hogy az IndyCar az Isten a Forma 1 meg szar. erre nem vagyok kíváncsi.

2022. márc. 22. 15:04
 6/22 anonim ***** válasza:
100%

Vagy követek "semleges" túrázós kirándulós oldalakat.

Ahol minden szép és jó addig amíg teljesen "píszí" maradsz, posztolsz fotókat meg minden csodaszép.

De amint bármi vita alakul ki akkor jön ki az emberek igazi primitív énje.

Egy mit csinálj, ha elveszett tárgyat találsz posztnál voltak egyeseknek olyan primitív megnyilvánulásaik, hogy a kedvem elment attól, hogy a csoportban legyek.

Miközben ugyanazok az emberek posztolják ezerrel a "hepi" túrázós képeiket.

Amikor az egész Covid mizéria bejött akkor minden második posztnál megjelentek a "besúgók" akik folyamatosan nyomatták a miattad leszünk Olaszország, meg miattad terjed a vírus szöveget csak mert valaki kiírta, hogy elmenne kirándulni egyet a világ végére erdőbe.

Pedig direkt nem politizálós, szélsőséges oldalakat követek, de már az ilyen alapvetően pozitív csoportok, oldalak is annyira frusztráltak, hogy inkább leállítom a követéseket és szarok rá a Facebookra meg hasonlókra.

2022. márc. 22. 15:13
 7/22 A kérdező kommentje:
Őszintén szólva, eléggé antiszociális vagyok, és nem kevésbé mizantróp, mert többnyire ezt látom, és nem tudom csak a világ pozitív oldalát nézni, mert akkor nincs összkép, nem teljes.
2022. márc. 22. 15:50
 8/22 anonim ***** válasza:
83%
Ez így van.A világnak nemcsak pozitív oldala sőt...Sajnos egyre negatívabb inkább.
2022. márc. 22. 16:01
 9/22 anonim ***** válasza:
100%
Bar ertelmes, normalis emberek is kommentelnek, de az idiota, sotet, frusztralt, frocsogo, beteg lelku emberek sokkal nagyobb szazaleka erzi a kesztetest. Ezert olyan lesujto, mikor annyi gusztustalan, lelekrombolo duma csapja szemen az embert. Az az erzesem, hogy ennyire sotetek az emberek, pedig ez egy kis reszuk. De szomoru.
2022. márc. 22. 16:04
 10/22 anonim ***** válasza:
100%

"mert akkor nincs összkép, nem teljes"

Attól nem lesz semmivel teljesebb, hogy frusztrált idióták fröcsögésével terheled magad. Főleg, ahogy az előttem szóló írja, pont ezek a beteg emberek a leghangosabbak.

2022. márc. 22. 16:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!