Rajtam kívül másoknak is feltűnt, hogy a Facebook oldalak cikkei alatt a kommentelők egy jelentős része iszonyat sok butaságot ír és nagyon durván gyűlölködnek?
Ezért nem vagyok ott jelen mert erre nem vagyok kívàncsi.
Egyébként igazad van fröcsögni és gyűlőlködni tud a legtöbb fotel harcos.
Ne is mondd.
Közlekedési témában, vagy technikai sportokban már meg sem lepődöm.
Kedvencem amikor Dezső a bugacpusztai kocsmatöltelék személyes hangnemben megszólítja az aktuális Forma 1-es versenyzőt, hogy "látod látod Vettelkém/Hamiltonkám így jár az aki..." Mintha az adott versenyző valaha is elolvasná, amit ő oda okádott.
Vagy követtem egy IndyCar csoportot, de hát az oldal vezetője igazi egybites Forma 1 gyűlölő, és sajnos minden második reakciója arról szól, hogy az IndyCar az Isten a Forma 1 meg szar. erre nem vagyok kíváncsi.
Vagy követek "semleges" túrázós kirándulós oldalakat.
Ahol minden szép és jó addig amíg teljesen "píszí" maradsz, posztolsz fotókat meg minden csodaszép.
De amint bármi vita alakul ki akkor jön ki az emberek igazi primitív énje.
Egy mit csinálj, ha elveszett tárgyat találsz posztnál voltak egyeseknek olyan primitív megnyilvánulásaik, hogy a kedvem elment attól, hogy a csoportban legyek.
Miközben ugyanazok az emberek posztolják ezerrel a "hepi" túrázós képeiket.
Amikor az egész Covid mizéria bejött akkor minden második posztnál megjelentek a "besúgók" akik folyamatosan nyomatták a miattad leszünk Olaszország, meg miattad terjed a vírus szöveget csak mert valaki kiírta, hogy elmenne kirándulni egyet a világ végére erdőbe.
Pedig direkt nem politizálós, szélsőséges oldalakat követek, de már az ilyen alapvetően pozitív csoportok, oldalak is annyira frusztráltak, hogy inkább leállítom a követéseket és szarok rá a Facebookra meg hasonlókra.
"mert akkor nincs összkép, nem teljes"
Attól nem lesz semmivel teljesebb, hogy frusztrált idióták fröcsögésével terheled magad. Főleg, ahogy az előttem szóló írja, pont ezek a beteg emberek a leghangosabbak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!