Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Rajtam kívül másoknak is...

Rajtam kívül másoknak is feltűnt, hogy a Facebook oldalak cikkei alatt a kommentelők egy jelentős része iszonyat sok butaságot ír és nagyon durván gyűlölködnek?

Figyelt kérdés
Egy ideje nem olvasom a kommentszekciót, mert rossz látni, hogy az emberek egy része (Tengermély tiszteletem a kivételnek) iszonyat ostobaságokat írnak és az a sok fröcsögő gyűlölködés, utálkozás, rosszindulat, amiket tapasztaltam. Egy verziót fogadnak el igazságnak, a nekik tetsző változatot és ők abban hisznek, magyarán ők meg vannak győződve arról, hogy ők az igazságot írják le, mindenki más téved, holott lehet ők tévednek nagyot, és sok esetben, akik nem értenek egyet velük, azt agresszíven letámadják. De tényleg, nagyon sok ilyet tapasztaltam.

2022. márc. 22. 14:14
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
100%

Ez miért lep meg? Boldog-boldogtalan írogat a kommentszekciókba, hiszen nincs IQ-hoz kötve.

Én egyébként pont azért olvasgatok állandóan kommenteket, mert jólat szórakozom az emberek hülyeségein és a random veszekedéseken. :D Mint egy modern Mónika Show.

2022. márc. 22. 16:42
 12/22 anonim ***** válasza:
100%
Az emberek csupa gyűlölködést látnak mindenhol. Ez van a tévében, az újságokban, a neten, még az utcán a kampányplakátokon is. Nem csoda, hogy ők maguk is gyűlölködnek. A mai gyerekek is ebben fognak felnőni, ha a szüleik nem is tanítják meg őket gyűlölködni, megtanulják az iskolában vagy máshol.
2022. márc. 22. 16:44
 13/22 anonim ***** válasza:
100%
Az a durva, hogy már az embereket nem állítja meg az sem, hogy arccal és névvel csinálják. Félelmetes.
2022. márc. 22. 17:32
 14/22 anonim ***** válasza:
100%
13, sokan nem valódi névvel és profilképpel csinálják. Sőt, én még olyat is láttam, hogy valaki egy másik accounttal úgy odaírt a saját kommentje alá egy megerősítő kommentet, hogy neki van igaza, mintha valaki más írta volna rá. Mit meg nem adnék én ennyi szabad időért :")
2022. márc. 22. 17:36
 15/22 anonim ***** válasza:
100%
Covid alatt jöttem rá, hogy milyen komoly gondok vannak, alapvető oktatás terén, aztán meg ne beszéljünk az egyén pszichológiai állapotáról se.
2022. márc. 22. 17:45
 16/22 anonim ***** válasza:
100%

Persze, de az többségben látszik.

De iszonyat sokan rendesen normál profillal csinálják. Sőt vannak olyan csoportfüggők, akik napi szinten poszt meg komment mindenhová, és olyanokat tudnak lerendezni... És ha még csak pár ilyen lenne, de nem.

Jó nagy betegség lett ez is.

Már attól kivagyok mikor felnőtt emberek, anyák, apák stb. állandóan minden rohadt cikk alá kommentálnak pl. határinfós csoportba, volt idő főleg covid idején mikor napi 3-4 szer rápörgettem, hogy mit írnak mire kell számítani, és láttam... Bár ne láttam volna, azóta se nézegetek bele.

Aztán mikor jön a vita, meg a köcsög osztrák, a magyar, az idetelepült stb. vita... Na az kész.

2022. márc. 22. 17:45
 17/22 anonim ***** válasza:
100%

Ez a magyar kultúra.

A szülők, az oktatás tükre...

2022. márc. 22. 19:15
 18/22 anonim ***** válasza:
100%

Igen az amúgy tényleg durva, hogy már nem névtelenül, hanem arccal is simán mennek egymásnak az emberek, hiszen tudják, hogy nem lesz retorziója.

Sokszor olyan emberek is akik még a való életben is találkoznak, csak ugye a "nyilvánosság erejét" igyekeznek használni.

2022. márc. 22. 19:53
 19/22 anonim ***** válasza:
100%

Vagy Covid, az örök tökéletes példa.

Amikor beetették velünk, hogy az öregek a veszélyeztetett generáció a gyerekek pedig a terjesztők.

Erre mindenki elkezdte posztolni a fotókat, hogy "láttam egyet". Erre mások posztolták alá, hogy "én is láttam" meg "tegnap is lent volt ott ült a padon"

Kedvencem amikor nénit posztoltak az unokájával és olyan gyűlölethullám ment alatta mert hát micsoda felelőtlenség.

Aztán már korlátozásoknál elindult ugyanez bárkivel is, egymást posztolgatták az emberek, hogy "hát ott vannak lent az utcán estenyóc után". Miközben ő maga is ott volt lent, amire nyilván mindig megvolt a válasz, hogy kutyát sétáltat meg stb.

Bár erre is a kedvencem amikor az egyik "jelentgetősön" számon kérték, hogy amúgy mit keres lent az utcán, amire meg jött a tipikus munkába megyek mert a belemet kidolgozom mert nekem nincs hómofisz mint nektek kártya.

Őrület mennyi gyűlölet van a emberekben.

2022. márc. 22. 19:58
 20/22 anonim ***** válasza:
100%

Amúgy tök érdekes, mert a "való életben" bár pont ugyanott van az a sok frusztrált, de valahogy sokkal több nyitott, barátkozó, segítőkész emberrel találkozom.

Aztán lehet hogy ők is agresszív állat üzemmódba kapcsolnak ha feszültség éri őket.

De alapvetően azt látom, ha barátságosan és nem agresszívan közelít az ember, akkor másokban is hamarabb elszáll a feszültség.

2022. márc. 22. 20:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!