Rajtam kívül másoknak is feltűnt, hogy a Facebook oldalak cikkei alatt a kommentelők egy jelentős része iszonyat sok butaságot ír és nagyon durván gyűlölködnek?
Figyelt kérdés
Egy ideje nem olvasom a kommentszekciót, mert rossz látni, hogy az emberek egy része (Tengermély tiszteletem a kivételnek) iszonyat ostobaságokat írnak és az a sok fröcsögő gyűlölködés, utálkozás, rosszindulat, amiket tapasztaltam. Egy verziót fogadnak el igazságnak, a nekik tetsző változatot és ők abban hisznek, magyarán ők meg vannak győződve arról, hogy ők az igazságot írják le, mindenki más téved, holott lehet ők tévednek nagyot, és sok esetben, akik nem értenek egyet velük, azt agresszíven letámadják. De tényleg, nagyon sok ilyet tapasztaltam.2022. márc. 22. 14:14
21/22 A kérdező kommentje:
Na ezeket a válaszokat példának okáért örömmel olvasom, mert látom, nem vagyok vele egyedül.
2022. márc. 23. 12:43
22/22 anonim válasza:
Tényleg nem vagy vele egyedül.
Sosem voltam nagy "Facebookozó", ismerősem felét sem követem (csak a hozzám közelállókat), valamint pluszban még pár előadót. Figyelek arra, hogy milyen posztokkal lépek interakcióba, és mégis tele van gyűlölködéssel a hírfolyamom, ami engem nagyon le tud szívni.
Tudom, hogy vannak butácskább, primitívebb emberek, de mindig meglepődök, hogy több is, mint gondoltam volna.. és rosszabb esetben közelebb is vannak hozzám, mint kellene.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!