Hogyan szokhatnék hozzá a korán keléshez?
Figyelt kérdés
2023. jún. 6. 16:42
3/9 anonim válasza:
Rendszeresen ugyanabban az időpontban kelj fel (akár hétvégén is)
4/9 anonim válasza:
Sehogy. Korábban fekszel. De sztem aki nagyon korán kel, úgyis fáradt lesz estére.
5/9 anonim válasza:
Nem hiszem hogy megszokható. Nekem 10 éve nem sikerül, hullafáradt vagyok akármikor fekszem le.
6/9 anonim válasza:
Reggel mikor először kinyílik a szemed, kelj fel. Rögtön csinálj egy reggelit, kávét. És egyél. Ezzel két-három nap alatt is hozzászoksz. Este mikor elálmosodsz, feküdj le. Ha csak feltíz van hát akkor vagy akár 9-kor. Ha nem eszel zsíros kajákat este 6 után és nem iszol alkoholt/kávét mondjuk du 5 után akkor jól fogsz aludni és kevésbé leszel álmos reggel.
7/9 A kérdező kommentje:
Este általában 10-kor fekszek le, és szeretnék 5-kor felkelni, de hiába állítom be az ébresztőt, akár 10 percenként, nem ébredek fel rá. Úgy nyomom ki, hogy amikor véglegesen felkelek 7-kor, nem is emlékszek rá, pedig megpróbáltam azt a módszert is, hogy messze rakom magamtól a telefont.
2023. jún. 7. 11:08
8/9 anonim válasza:
4-kor kelek. Óra előtt ébredek egy perccel. Valahogy este arra koncentrálok, hogy akkor kell felkelnem. Egyébként meg vegyél igazi ébresztőórát, attól még a szomszédok is felkelnek.
9/9 anonim válasza:
#7 akkor viszont lehet, hogy az ébresztőddel van gond. Túl halk, vagy egyszerűen olyan hanggal ébreszt, ami téged nem "riaszt" eléggé. Telefonon válassz valami figyelemfelkeltőbbet és állítsd hangosabbra, és mellette valami mádon is állíts be ébresztőt pár perccel későbbre. Ez lehet klasszikus vekker, korábbi telefonod, akármi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!