Folyton rágom a szám belül és az ajkaimat is kívül. Hogyan szokhatnék le erről?
Figyelt kérdés
Van valakinek bármilyen hasznos tanácsa? Nektek hogyan sikerült leszokni erről? Nyilván a legegyszerűbb megoldás az lenne, hogy ne csináljam, tudom, de sokszor észre se veszem, hogy elkezdem rágni.2021. febr. 25. 13:19
1/5 anonim válasza:
Vegyél be egy rágót, így csak arra fogsz figyelni, hogy rágjad. Tudom, egy rágó rágásához, nem kell túlzottan koncentrálni, de próbáld ki, hátha az segít!
2/5 anonim válasza:
Én akkor szoktam, ha ideges vagyok. Engem a fogorvosom cseszett le ezért a jó múltkor, hogy baromira nem egészséges. Azóta próbálok mentolos cukrot szopogatni, de még így is gyakran azon kapom magam, hogy a számat rágom...
3/5 A kérdező kommentje:
Igen a rágóra vagy cukorkára én is gondoltam már, ez be is válhat napközben, de sajnos szinte minden este elalvás előtt is azon kapom magam hogy szétrágom a szám.
2021. febr. 25. 16:31
4/5 anonim válasza:
Nyilvan feszultseglevezetes. A lelki okot kell megtalalni, megoldani, amin folyamatosan "ragodsz".
Amugy meg, addig is vegyel egy fogvedot amilyen a bokszoloknak van. :))))))
Na abban probald meg harapdalni magad. :)))))
5/5 A kérdező kommentje:
Jogos :D
2021. febr. 26. 07:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!