Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Hogyan szokhatnék le erről?

Hogyan szokhatnék le erről?

Figyelt kérdés

Nagyon gyakran álproblémákat generálok, amelyeken aztán hosszú ideig aggódom. Tudom, hogy jelentéktelen, mégis gyökeret ver a fejemben és nem bírom elhagyni.

Mit tegyek?

2022. júl. 23. 23:13
 1/1 anonim ***** válasza:

Ez a gondolatok átformálásával lehet lazulj be mint én én csupán a gondolkozásmódom megváltoztatásával szinte teljesen új emberré születtem egy valódi félistenné lettem egyszerűen mindenre pozitívan gondolok még arra is ami másnak probléma nekem nem az ;) azóta olyan chilles és boldog vagyok minden napom örömteli szinte lebegek magamtól belenézek a tükörbe és egy megtestesült boldogságot látok

Régen voltak példaképeim de mai napra már én magam váltam saját magam példaképévé azt érzem nincsen olyan problema amit ne tudnék megoldani mert bármit megoldok ennyire hatalmas egyéniségge formaltam magamat

2022. júl. 23. 23:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!