Miért van az, hogy a (idétlenebbek)nők jó fiút akarnak nevelni a fiúkból, de a rosszfiukhoz vonzódnak?
Szerintem a kurvákhoz senki nem vonzódik csak azok akik romlottak belül.
Szerintem nincs olyan kangörcs ami feletetni tudja a pirospöttyös viszkető, égető vizelet tüneteit egy szexért cserébe.
Maximuma kurvák látványa az ami felkelni a szexuális étvágyát minden embernek, de a vele való szex nem éri meg a korábban leírtak miatt.
Szex egyébként is egy bizonyos érettségi/ kulturális/ ön és emberismereti szint felett akkor jó ha nem csak testileg vonzódik egymáshoz a szexuálisfelek hanem érzelmileg is, ne adj isten intellektuálisan, szellemileg avagy minden más értelemben is.
Kérdőjelezzen meg bárki nyugodtan de én még azt is észrevettem, hogy azok a nők hajlamosabbak a rosszfiúk társaságát keresni akik apja is rosszfiú volt.
Azok a lányok akik otthon az apukákától megkapták a törődést, figyelmet, szeretetet, simogatást, elismerést azok nem vonzódnak a rosszfiúkhoz.
... de a nők egyszerűen egy kakukktojások, hogy miért formál jót bármiből is(amihez vonzódik) ha a rosszhoz vonzódik ösztönösen egyszerűen értelmetlen a női nem agyilag, felfoghatatlan a működésük és mint érződik a válaszokból egy értelmes válasz sincs!
Csak annyi, hogy Incel ez a női mentalitás,
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!