Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért van az, hogy a (idétlene...

Miért van az, hogy a (idétlenebbek)nők jó fiút akarnak nevelni a fiúkból, de a rosszfiukhoz vonzódnak?

Figyelt kérdés

2023. jún. 6. 13:46
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
73%
Miért van az, hogy a (idétlenebbek)fiúk jó kislányt akarnak nevelni a lányokból, de a kurvákhoz vonzódnak?
2023. jún. 6. 14:36
 12/15 A kérdező kommentje:
Hát ha az apákról van szó, hogy miért nevelnek a lányukból jó kislányt akkor azért, hogy ne legyenek áldozatai a kanmajmoknak akik a rosszfiúk/(jófiúk).
2023. jún. 6. 14:46
 13/15 A kérdező kommentje:

Szerintem a kurvákhoz senki nem vonzódik csak azok akik romlottak belül.

Szerintem nincs olyan kangörcs ami feletetni tudja a pirospöttyös viszkető, égető vizelet tüneteit egy szexért cserébe.

Maximuma kurvák látványa az ami felkelni a szexuális étvágyát minden embernek, de a vele való szex nem éri meg a korábban leírtak miatt.

Szex egyébként is egy bizonyos érettségi/ kulturális/ ön és emberismereti szint felett akkor jó ha nem csak testileg vonzódik egymáshoz a szexuálisfelek hanem érzelmileg is, ne adj isten intellektuálisan, szellemileg avagy minden más értelemben is.

2023. jún. 6. 14:55
 14/15 A kérdező kommentje:

Kérdőjelezzen meg bárki nyugodtan de én még azt is észrevettem, hogy azok a nők hajlamosabbak a rosszfiúk társaságát keresni akik apja is rosszfiú volt.

Azok a lányok akik otthon az apukákától megkapták a törődést, figyelmet, szeretetet, simogatást, elismerést azok nem vonzódnak a rosszfiúkhoz.

... de a nők egyszerűen egy kakukktojások, hogy miért formál jót bármiből is(amihez vonzódik) ha a rosszhoz vonzódik ösztönösen egyszerűen értelmetlen a női nem agyilag, felfoghatatlan a működésük és mint érződik a válaszokból egy értelmes válasz sincs!

Csak annyi, hogy Incel ez a női mentalitás,

2023. jún. 6. 15:05
 15/15 A kérdező kommentje:
Egyszerűen önmaguk sem értik a saját világukat(SEM) de már másokat oktatnak ki teljes magabiztossággal!
2023. jún. 6. 15:08
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!