Titeket is idegesit, ha valaki sisegve futyul?
Figyelt kérdés
Ha a foga kozoss szurve a levegot futyul? En meg tudnam utni.2023. jún. 5. 16:43
1/10 anonim válasza:
Akkor sajnos indulatkezelési problémáid vannak, és ezt kezelni kéne.
2/10 A kérdező kommentje:
Nem szoktam megutni oket, tehat tudom kezelni az indulataimat. Csak rohadtul idegesitenek, ennyit allitottam.
2023. jún. 5. 16:46
3/10 anonim válasza:
Engem alapból a fütyülés idegesít. Valami mérhetetlen rossz érzést vált ki belőlem. Meg amúgy se nagyon az értelmiségiek ismérve...
4/10 A kérdező kommentje:
Igen, a futyules is, de ez a tipus kulonosen. Es igen, az alsobb osztaly csinalja foleg nyilvanos helyen.
2023. jún. 5. 16:50
6/10 anonim válasza:
Majdnem annyira, mint amikor valaki nem tud ékezethelyesen írni.
7/10 A kérdező kommentje:
Hehe, tud, csak nem akar :-D
2023. jún. 5. 16:56
8/10 anonim válasza:
Igen, idegesít, de szerencsére ritkán hallom, de ha igen, akkor épp mindig "jó kedvemben taláál...". Amúgy kicsit irigylem is ezért a tulajdonságaiért őket.
9/10 A kérdező kommentje:
Mármint miért? Hogy sisegve fütyül?
2023. jún. 5. 18:32
10/10 anonim válasza:
Engem is idegesít. Pont múlt héten egy barom ezt csinálta egy boltban. Amikor harmadszor került mellém,otthagytam a kocsit, aztán elmentem haza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!