Téged is idegesít hogy mindenki meg akar változtatni kb?
Figyelt kérdés
Haverok, barátok, családtagok stb
Néhány példa:
-“keveset keresel miért nem mész ki külföldre, miért nem tanulod meg ezt azt, minek iszol?, minek drogozol? Miért nem jársz már el gyúrni…xy dologban azért fejlődhetnél, miért nincs gyereked, stb stb stb)
Közben ők maguk is egy rakás szarok (legtöbb) emberileg és mondjuk nem is segítenek ha arról van szó, csak szimplán elvárják :d
Én ezen úgy kivagyok akadva hogy ez miatt utálom már a legtöbb embert..mi közük van az én eletemhez ha amúgy az övüké is egy hulladék de én nem szólok?
Lényeg hogy ez veletek is van? Titeket is idegesít az ilyesmi és hogy kezelitek? 30f
szerintem az a kérdés, hogy miért idegesít ez. lehet, hogy jogos amit mondanak? :D
2023. máj. 5. 01:56
2/17 anonim válasza:
Nagyon idegesítenek a kéretlen okoskodások engem is.... Hogyan kezeljem őket?
2023. máj. 5. 02:07
3/17 anonim válasza:
Csak olyanokkal haverkodok akiket birok es egy hullamhosszon vagyunk
2023. máj. 5. 02:22
4/17 anonim válasza:
Milyen hülye ismerőseid vannak! Én azt mondom, drogozz tovább, az ilyenek mint te, minél hamarabb elpatkolnak, annál jobb! Annál kevesebb embert visznek bele a drogbsa, azaz annál kevesebb ember meggyilkolásában tudnak részt venni. Ritka fos egy lény vagy te, haver.
2023. máj. 5. 02:33
5/17 anonim válasza:
drogba*
2023. máj. 5. 02:34
6/17 A kérdező kommentje:
előbb pusztulsz bele a piába 4-es mint én mondjuk a drogba :) de most nem is az a lényeg...akkor sem értem mi joguk van bele szólni MINDENBE.
2023. máj. 5. 03:34
7/17 anonim válasza:
Maximálisan jót akarnak:
- tanulj
- keress többet
- ne költsd a pénzedet olyanokra amikkel rombolod magad és függőségeket okoznak
2023. máj. 5. 04:44
8/17 anonim válasza:
Mivel nincsenek barátaim, haverjaim, így nem. Ez a személyiségttől is függ, és nem feltétlen akar mindenki rosszat.
2023. máj. 5. 05:08
9/17 anonim válasza:
Jaj te szánalmas gyökér drogos! Nem, nem pusztulok bele a piába, mert nem iszom! Kapaszkodj: bogyókat sem kapdosok, bűzrudat sem szívok, még kávét sem vedelek! Nyomorék bűnöző vagy csak, a társadalom söpredéke!
2023. máj. 5. 05:56
10/17 anonim válasza:
Na igen. A pokolba vezető út is jó szándékkal van kikövezve. (Ez a mondás hatványozottan igaz, amikor az ember nagyon keresi a helyét az életben.)
Én is ugyanezt szenvedem meg a hétköznapokban az ismeretségi köröm részéről. Főleg az ellenkező neműek igyekeznek "nagy szakértők" lenni.
Ritka, aki tapintatosan, de találóan rávilágít egy-egy éppen aktuális jellemhibámra - amit el is tudok fogadni.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!