Milyen tulajdonságok, viselkedési formák azok ,amelyek férfiatlanok a nők szemében?
#21 kérek szépen indoklást. :) Hol van?
Érvelés nélkül odabasztál "véleményt". Ez szerinted korrekt?
02:50-t idézem:
"Tanulj meg INDOKLÁST is megfogalmazni"
ÖNELLENTMONDÁSBAN EVVEL:
02:57 :
"pont a véleményemre voltak kíváncsiak"
[és nem indoklásomra]
Gratulálok, Ön végtelenül értelemes.
Kolléganők,szomszéd nők és barátnők,valamint magam közös nézete alapján a legrosszabb, legférfiatlanabb,
ha 30 felett az ANYJÁVAL él !!!
Bizonytalanság.
Érzelmek, indulatok kezelési képességének hiánya.
Folyamatos hárítás, felelőtlenség, hazudozás.
Tapintatlan, udvariatlan, folyamatosan pöcsméregető, gyerekes viselkedés.
Neveletlen stílusú rivalizálás, másokat mindenért cikiző, terelő, önfelmentő stílus.
20as, te most belekötöttél a 18-asba? Minek? Válaszolt a kérdésre, írt tulajdonságokat amik szerinte megfelelnek a kérdésnek.
28, Kérdező, nem írtad, hogy csak nőket kérdezel. Sok férfi ismeri a nőket, így azt is, hogy mit tartanak férfiatlannak.
Egyébként nekem anno egy forgatáson egy zombi-apokalipszis-tüntetés közepette (Inferno film forgatása:D) egy tünde-szerű elég bomba csaj azt mondta, hogy
"Számomra a férfi ott kezdődik, hogy tud tüzet gyújtani":D
Ez is egy szempont, még ha nem is túl elterjedt. És valóban, az én feleségem is mondta, hogy hát elég gyatra voltam amikor bénáztam a tűzgyűjtással aztán ő 5 perc alatt megcsinálta:D Persze azóta már elég ügyesen gyújtok tüzet:D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!