Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Elhinnetek azt egy nőnek hogy...

Elhinnetek azt egy nőnek hogy háromszor is megerőszakolták de úgy hogy?

Figyelt kérdés
Nem ugyanabba az életszakaszokba,teljesen más emberek nem egy nevelőapa plul hanem az utcán gyerekkorába msjd másik két alkalommal két másik..
2023. jún. 2. 01:21
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
62%

Maga a sztori, hogy valalakit háromszor, három külön ember, három külön időpontban megerőszakol, sajnos teljesen reális. Az anális erőszak is. Az sem irreális, hogy egy traumatizált ember sztorija össze-vissza változik.

Viszont ahogy leírod, ahogy organikusan fejlődik a történet, mégis inkább az a benyomásom, mint amikor a kisgyerek beleéli magát a saját meséjébe, és már maga is elhiszi.

Egy gimis lány haverom 15 évesen tolt egyszer olyat, hogy elkezdett mesélni az anyjával való veszekedésekről, majd szép lassan olyan lett az előadásmódja, mint amikor a tipik hollywoodi b kategóriás moziban a főszereplő, rettentő drámaian ripacskodva, a semmibe révedő tekintettel nyílik meg a múltjáról. Aztán mivel úgy látta, hogy nagyon figyelek, annyira belekeveredett a sztoriba, hogy 5 perc múlva már a második - képzelt - barátnője öngyilkosságáról beszélt remegő hangon :D.

2023. jún. 2. 14:26
 22/26 anonim ***** válasza:
46%
Hogy háromszor megerőszakolták azt elhinném. Hogy háromszor az utcán erőszakolták meg afelől már lennének kétségeim.
2023. jún. 2. 16:55
 23/26 anonim ***** válasza:
60%
én azt nem értem ha vannak prostik minek erőszakolnak az emberek
2023. jún. 3. 08:50
 24/26 anonim ***** válasza:
57%

Egyik exem apja állatorvos volt, elképednétek, ha tudnátok, hány olyan kutyát vittek be hozzá, aki attól sérült meg, hogy a "gazdája" rákívánt. És ez csak az a szám, akinek ért annyit a kutyája, hogy ha látta rajta, hogy szenved, baja van, akkor elvitte orvoshoz, és nem hagyta megdögleni a megsérült belével, vagy verte-lőtte agyon, "hogy ne szenvedjen". Bár, ha belegondolok, ilyen intim viszonynál már illik orvoshoz vinni a másikat.

Szóval elképesztő mennyiségű beteg állat rohangál köztünk, és beteg állat alatt nem a repedt seggű németjuhászokra gondolok, hanem azokra, akik ilyet tettek. Szóval igen, el tudom képzelni, hogy az ismerősöd háromszor is megerőszakolták, pláne, ha tipikus áldozattípus. Ettől még lehet, hogy hazudik, nem én beszéltem vele, szóval nem tudom, lehet kamu is a sztori, de simán lehet sajnos valós is. Statisztika van arról, hogy 5-ből 1 nőt élete során megerőszakoltak legalább egyszer. Tehát ha levetíted, a helyen, ahol dolgoztok, van mondjuk 40 kolléganőd, ebből 8-at erőszakoltak már meg - de persze lehet, hogy úgy áll a statisztika, hogy a 40 kolléganődből "csak" ötöt erőszakoltak meg, négyet egy ember, az ötödiket meg négy.

2023. jún. 3. 23:27
 25/26 anonim ***** válasza:
70%
24: Nem azért hogy szépítsem csak korrekció, hogy az az 5-ből 1 az valójában 9-10%. Mellesleg nem egyenlően oszlik meg egyes társadalmi csoportok között, tehát ez nem úgy működik hogy 40 kolléganődből 4-et már megerőszakoltak mert aránytalanul nagy részük bizonyos sérülékeny csoportokból kerül ki.
2023. jún. 4. 00:03
 26/26 anonim ***** válasza:
100%

Ismerek olyat akivel élete során 2x brutálisan elbántak,nemi erőszak volt.

Létezik ilyen, igen.

Valakit soha nem ér szexuális támadás,másokat akár többször is.

2023. jún. 28. 07:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!