Elhinnetek azt egy nőnek hogy háromszor is megerőszakolták de úgy hogy?
#12 Azért megnlzném hogy miután megerőszakoltak téged, de úgy igazán istenesen, és azt mondják hogy te engedted, pszichésen beteg vagy, nem ellenkeztél eléggé, meg igazából beleegyeztél, te hogy éreznéd magad. Biztos nagyon jól esne, kicsit se akarnád kinyírni magad miatta, hogy még beléd van rúgva állandóan és nem hisz neked senki :) Az a k*rva nagy bajotok nektek, hogy fogalmatok sincs mit élnek át ezek az emberek. Tessék, így néz ki egy erőszaktevő miután megerőszakolt valakit, és az áldozata kétségbeesetten karmolta ahol érte hogy szabadulni tudjon:
Hadd kérdezzem már meg SZERINTED EZ BELEEGYEZÉS?
Ez egy nagyon érzékeny téma, amiről az érintettek nem szeretnek érthető módon beszélni.
Én elhinnèm neki, igen. És támogatnám, védenèm, ha én férfi lennék.
Barátnőm anyukájának erőszakbòl született a második gyermeke. Látszik is sajnos, mert hárman testvérek, ketten normális életet élnek, ő meg nem. Csöveskedik állandóan, nem hajlandó dolgozni menni, prostinak állt, már 9 vagy 10 gyereket szült, de mindet elvette a gyámügy, stb. Pedig volt nevelő apukája, aki becsülettel nevelte őt is. Mégsem sikerült jó útra vinni.
Azt, hogy miért nem vetette el az anyja, azt ne kérdezzétek. Nem tudom.
Gyilkossá/sorozatgyilkossá vált nők életrajzában nem ritkaság sajnos, aki pl. beteg családban nő fel, nagyon rossz környéken, zűrös emberek között stb.
A kérdés nekem viszont azért undorító, mert ha egyébként nem tapasztaltad, hogy beteges hazudozó lenne, akkor pusztán amiatt kételkedni benne, mert statisztikailag kicsi a valószínűsége, elég gáz, és ez egy nagyon komoly téma.
Az anális történetre meg: Nem hallottál épp elég ilyen sztorit? Pedofil „apák”, nevelőapák, tanárok kisfiút, de kislányokat is érhet ilyen típusú erőszak. És nem halálesetek kapcsán szokott fény derülni erre.
12-es: Torz lelkű, beteg ember vagy!
Örülj neki, hogy nem tudod.
Éltem én olyan környéken, hogy az a csoda, hogy egyszer sem bántottak, de simán megtehették volna.
C betűs nem idén barnultak, közvetlenül a házunk mellől indult a telep (ott gyilkosság is történt úgy átlag kétévente).
Nyóckerben is sokat jártam nem a szép környéken.
Szóval igen, simán megtörténhet. Engem "csak" megverni akartak a pénzemért, de ennyi erővel le is teperhetett volna.
Vagy mert gond van a nővel pszichésen, hogy "engedte" az eseményt - az ilyen megjegyzésekért börtönt kéne adni minden hozzád hasonló kreténnek, lehetőleg egy kigyúrt meleg férfiakkal teli cellában.
Csak, hogy érezd kicsit a gondoskodást.
"Engedte" - szerinted pl én 53 kilósan mit tudok tenni, ha egy 70-80 kilós férfi bántani akar? Karmolok, rúgok, harapok, sikítok és ennyiben kimerült az eszköztáram. Karmolni és rúgni van mondjuk félpercem, mielőtt lefog, aztán már csak remélhetem, hogy mielőbb elereszt. És ez az a helyzet, amikor egyedül van.
Ha többen, akkor körbe mennek, míg bírják, vagy el nem ájulok. Vagy eszméletre pofoznak és folytatják.
19-esnek igaza van.
Bándy Kata, a pécsi pszichológuslány is úgy karmolta támadóját, hogy a körme alatt levő bőrmaradványokból DNS-vizsgálattal tudták azonosítani a támadóját. De ez nem mentette meg attól, hogy a férfi erőszakkal közösüljön vele (a behatolás megtörténjen) és utána meggyilkolja. És még csak nem is volt nagydarab fickó a támadó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!