Hogyan tanuljak meg ne aggódni túlzottan?
Pl felteszem a kérdést: Számítani fog ez 5 év múlva? Ha nem, 5 percnél tovàbb nem érdemes ràgondolni.
Munkahelyed pedig lehet még 100 is ha jó munkaerő vagy.
Hát javaslom hívd fel a háziorvosodat és kérezd meg mi amenete.
Én most SZTK-ban járok pszichológushoz. 10 vagy 12 alkalmat ad az állam TB-re, csak egy háziorvosi beutaló kellett deeeeeeeeee az is igaz, hogy én már korábban jártam ehhez a szakihoz magánban és direkt az volt a cél, hogy mehessek hozzá. A háziorvos azt mondta elvileg ők csak pszichiáterhez utalhatnak be és majd ott ítélik meg, hogy kognitív gondok vannak-e vagy lelkiek és ez alapján mész tovább pszichológushoz vagy maradsz pszichiáternél. Egyébként mivel pszichiáternél sem kötelező vállalni gyógyszeres kezelést, a kettő kb ugyanaz.
10-12 alkalom nem épp elégséges ha egy generalizált szorongásról van szó, ahhoz inkább 1-3 év kellene heti rendszerességgel, de elvileg létezik TB-re is hosszútávú terápia, nem tudom, meg kell kérdezni. De a 10-12 alkalom is tud már érezhető javulást okozni, amolyan kezdeti fellendülést, szóval ha csak annyit kapsz, azt is érdemes végigtolni.
Ohhh nagyon szepen koszonom a sok segitséget! De nem gyógyszereznek ez miatt ugye? Es a meditáció vagy iylen dolgok szerinted hasznosak?
Te is szorongással kuzdesz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!