Hogyan tanuljak meg ne aggódni túlzottan?
Figyelt kérdés
2023. jún. 1. 21:18
1/26 anonim válasza:
Tedd fel magadnak a kérdést, mielőtt elindulsz az aggódás terén:
"Mennyire érint a téma engem? Mi tehetek ellene? Ki más tehetne/cselekedhetne még? Tényleg csak én vagyok az, akinek cselekednie kell, vagy épp aggódnia?"
"Mi van akkor, ha nem aggódok? Attól még lesz holnap? Lesz? Akkor no para!"
2/26 A kérdező kommentje:
Persze,amikor valamin elkezdek aggódni,akkor azt mondom magamnak,hogy minden napnak eleg a maga baja,és probalom terelni a gondolataimat,de nem sikerül,hanem újra es újra vissza tér a gondolatom a problémára!
2023. jún. 1. 22:15
3/26 anonim válasza:
2#: Szoktál segítséget kérni probléma esetén? Nem mindent neked kell egyedül ellátnod:).
4/26 A kérdező kommentje:
A párommal szoktam átbeszélni,de valahogy az sem segít :)
2023. jún. 1. 22:32
5/26 anonim válasza:
4#: Valami célja van részedről annak, hogy aggódsz, lekötöd magadat vele, vagy eltereled vele a saját problémádról a figyelmet. Próbáltál már egy napig nem aggódni?
6/26 A kérdező kommentje:
Lehet volt olyan napom amikor nem aggódtam,de sajnos ez nagyon kevés!
2023. jún. 1. 22:41
7/26 anonim válasza:
6#: Történt már valami nagyon negatív dolog, ami indokolná a túlzott aggódást?
8/26 A kérdező kommentje:
Igen ,igazából túlságosan féltem a munkahelyem ,most pl. ez miatt aggódom !
2023. jún. 1. 22:45
9/26 anonim válasza:
8#: Munkahelyváltás nem jöhet szóba? Írd ki magadból a dolgokat egy naplóba, majd olvasd vissza. Közben lehet megtalálod, hogy miért nem érdemes mindig aggódni:).
10/26 anonim válasza:
8#: Másrészt önbizalmat kell erősítened magadban, mert nem jó az, ha látják/érzik, hogy félős, aggódós vagy, mert akkor kihasználnak.:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!