Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért használja már minden 2....

Miért használja már minden 2. nem roma is azt a szót hogy “dikk”?

Figyelt kérdés
2023. jún. 1. 13:16
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Már köztünk vannak.
2023. jún. 1. 13:45
 2/7 anonim ***** válasza:
3%

Dikk a rasszista kérdezőnek nem tetszik, hogy a farkas egyen a tüdejéből more!

Azért me magyar szó a dikk márole!!!

2023. jún. 1. 13:47
 3/7 Metionin ***** válasza:
78%
Olyan helyeken, ahol sok a roma, bizonyos kifejezések általánossá válnak a nem romáknál is. Pl. ahol felnőttem, a dikket kb. mindenki használja. Időnként biztos van valami médiaesemény, ami miatt felkapottabb lesz, pl. valami híresebb cigány mondja de szerintem alapból benne van a köztudatban és nem is gondolkodik rajta, aki használja. Én pl. többet hallottam magyaroktól, mint cigányoktól és elég nehéz volt leszokni róla amikor messzebb kerültem. Kb. úgy voltam vele, mint a tájszólással.
2023. jún. 1. 13:48
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
A magyar nép elcigányosodik. Azért.
2023. jún. 1. 14:07
 5/7 anonim ***** válasza:
80%
Mert sajnos előfordul, hogy a magasabb rendű nép züllik le az alacsonyabb rendűhöz.
2023. jún. 1. 14:12
 6/7 anonim ***** válasza:
64%

Mert a sok idióta azt hiszi, hogy menő cigányosan beszélni.

A legtöbb még azzal sincs tisztában, hogy a Dikh (eredetileg helyesen írva) annyit jelent: "nézd!", mert nem csak akkor mondogatják, mikor meglátnak valamit, hanem kb. majdnem mindenre.

2023. jún. 1. 15:21
 7/7 anonim ***** válasza:

Mert én is köztük èlek, és napi 1395-ször hallom, és beleivòdott már a szòtáramba.

A munkahelyemen is már 95%-ban csak romák dolgoznak. Gyakran azt hallom, hogy lovàriul üvöltöznek egymásnak, hogy a maradék magyar ne értse.

2023. jún. 2. 13:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!