Mást is zavar, hogy a sz*r, szívtelen, erőszakos emberek ennyire haladnak az életben?

Azzal egyet értek, hogy ami van az nem tökéletes, viszont messzemenöen jobb, mint mondjuk 500éve (ezt persze csak gondolom, hisz nem éltem akkor, de a történelmet nekem is tanították, így van némi elképzelésem arról hogyan élt az ember akkor).
Ettöl függetlenül az állításod helytelen, mert közel sem csak olyan emberek haladnak elöre és belölük sem az összes, a te állításodból viszont ez következik. Nem reálisan látod a dolgokat, hanem elferdítve.
Az pedig, hogy nem káros emberek ülnek a vezetöségekbe, sajnos sok esetben igaz. Föleg itthon, de azt sem vagyok hajlandó eldogadni, hogy ez azért van, mert mindenki gyáva és tudatlan. Söt, szerintem a legtöbb ember tisztában van ezzel, csak a jogainkról és kötelezettségeinkröl annyit sem tudunk(a nagy többség), mint mondjuk a másodfokú egyenletekröl, na én inkább erre vezetném vissza a problémát.
Vannak országok akik már azért tüntetnek, mert van egy üres (ÜRES!) svàjci bankszámlája az egyik politikusuknak, és le is váltják e miatt. Nos mi megtanultuk szeretni a bakancsot ami tapos rajtunk. Ez van, talán a következő generáció változtat majd, ha hagyjuk nekik.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!