Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mást is zavar, hogy a sz*r,...

Mást is zavar, hogy a sz*r, szívtelen, erőszakos emberek ennyire haladnak az életben?

Figyelt kérdés
2023. jún. 1. 10:03
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
24%
a vicc te magad vagy
2023. jún. 1. 11:52
 12/23 A kérdező kommentje:
Siker, siker, siker!! Mindenek felett csak a siker!!
2023. jún. 1. 12:04
 13/23 anonim ***** válasza:
100%
Mészáros Lőrinc nem milliárdos. Orbán Viktor milliárdos. Ez tényleg nagy baj és szégyen a hazára nézve.
2023. jún. 1. 12:17
 14/23 Kólauborkával ***** válasza:
33%
Miért, szerinted akkor mivel lehet elörehaladást elérni? A siker ellentétével? Csak érdeklödöm.
2023. jún. 1. 12:29
 15/23 A kérdező kommentje:

16

Meg, hogy nyugati milliardosok is milliárdosok.

A recept mindenhol ugyanaz. Ha belül emberileg halott vagy és csak a hüllő agyad működik akkor gyarapodsz anyagilag.

Persze lelkileg nagyon alacsony szinten mozognak ezek de mégis ők döntenek felettünk.

2023. jún. 1. 12:34
 16/23 A kérdező kommentje:

17

Mi az előrehaladás szerinted?

Egy harmadik világháború már az?

Vagy az AI amely 6 milliárd munkanélkülit teremt?

Vagy egy globális szupervírus járvány?

A haladás definíciójába az átlagember jóléte és boldogsága mennyire tartozik bele a te szótáradban?

2023. jún. 1. 12:36
 17/23 Kólauborkával ***** válasza:
25%

Szerintem te csak egy nyavajgó vagy, aki a saját problémáit másokra akarja kenni és mindenki mást lehúzni abba a lelki nyomorba ahol te vagy, mert az szerinted úgy igazságos.

Hála az égnek az ilyen tipusú emberek sosem jutnak hatalomhoz, mert csak érzelemvezérelt döntésekre képesek, az pedig káros.

2023. jún. 1. 12:38
 18/23 anonim ***** válasza:
73%

"Hála az égnek az ilyen tipusú emberek sosem jutnak hatalomhoz"

Ennek a mondatnak akkor lenne értelme, ha olyanok lennének hatalmon nagy átlagban, akik nem károsak. Ennek viszont pont az ellenkezője igaz.

Lényegében annak örülsz, hogy agyrákod van tüdőrák helyett.

2023. jún. 1. 12:42
 19/23 A kérdező kommentje:

19

De nem válaszoltál a kérdésekre, mert szerintem teljesen indokoltak a kérdések.

Ha ezek bekövetkeznek az már haladásnak számít?

A méltányosságnak meg igazságosságnak szerinted a haladásnak kell alárendelődniük.

Ezt viszont nem értem meg, hogy miért?

Mert néhány túlműködő jutalmazó rendszerű ember így gondolja?

2023. jún. 1. 12:43
 20/23 A kérdező kommentje:

19

Oké, én beismerem, hogy alkalmatlan lennék hatalmi pozíciót betölteni mert túl jó vagyok meg túl érzelmes.

Viszont egy Jézus szintű (most eltekintve attól, hogy istenség volt vagy sem) alak ellenedre volna vagy ínyedre lenne?

2023. jún. 1. 12:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!