Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » A homoszexualitás genetikai...

A homoszexualitás genetikai vagy nevelési eredmény szüleménye?

Figyelt kérdés

2023. máj. 30. 19:05
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
Biztos, hogy sokszorosan összetett bonyolult folyamatról van szó, különben már tudnánk, rég egyértelmű lenne. Részben genetikailag meghatározott lehet, részben a környezet alakíthatja. Lehet olyan aki jobban "alakítható", mert olyan a genetikája, és van aki kevésbbé.
2023. máj. 31. 01:45
 12/17 anonim ***** válasza:
100%

Olyan véleményt is olvastam, tudományos körökből, hogy nem is lenne jó, ha lenne egy, akár már magzati korban kiszűrhető, erre hajlamosító gén, mert ezért sokan talán az abortuszt választanák.

Ez el is gondolkodtatott, mikor olvastam. Most őszintén: ha csak Magyarországra gondolunk. Ebből a kormányból ki is nézném, hogy ezt az okot a 24. hétig elvégezhető terhesség-megszakításnak vennék.

Még akár olyan is megfontolná, akinek semmi baja a melegekkel, pusztán azért, mert látja, mennyire szar manapság másnak lenni ebben az országban.

2023. máj. 31. 09:40
 13/17 anonim ***** válasza:
91%
Amilyen náci a fideszkormány szerintem még a születés után is engednék a megszakítást.
2023. máj. 31. 09:45
 14/17 anonim ***** válasza:

Szerintem külön kódot kapnának, és óvodás koruktól menne az átnevelés, hogy időben megtanulják, mért ne legyenek homoszexuálisok. 😅

2023. máj. 31. 09:51
 15/17 anonim ***** válasza:
Köze nincs ennek a gyerekkori megrontáshoz. Sem engem sem pedig a meleg ismerőseimet nem zaklatta senki gyerekkorában.
2023. jún. 7. 13:24
 16/17 anonim ***** válasza:
100%
5-en vagyunk testvérek, csak én vagyok meleg. Ha nevelés eredménye lenne, a testvéreim közül is lenne, aki meleg. A genetikát nem zárom ki, mert valamitől tényleg meleg lettem, már meg nem, viszont itt is az jut eszembe, hogy ha genetika, akkor miért csak én vagyok meleg népes családunkban?
2023. jún. 8. 16:48
 17/17 anonim ***** válasza:
jav: más meg nem
2023. jún. 8. 16:50
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!