Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mennyi időt töltesz naponta...

Mennyi időt töltesz naponta facebook, instagram és tiktok-ozással?

Figyelt kérdés

Iskolai projekthez kell legalább 10 válasz

Előre is köszi :DD

2023. máj. 28. 19:58
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
50%
Semennyit. Insta tiktokom nincs, fb-ot se nézek egyáltalán, csak a messengert használom. Több ismerősömmel is ott tartom a kapcsolatot.
2023. máj. 28. 21:07
 12/21 anonim ***** válasza:
50%
instagram és tiktok-on nem vagyok fent,FB-on megnézem,hogy munkával kapcsolatban jött e üzenet(ugyanígy e-mail-nél),innentől kezdve lesz.rom,mi van a neten.(GYK oldalt most épp megnéztem,de ennyi)
2023. máj. 28. 21:09
 13/21 anonim ***** válasza:

nagyon keveset, 1 órát kb.

csak facebook/messenger-t

2023. máj. 28. 21:24
 14/21 anonim ***** válasza:
50%
Insta, tiktok nincs, fb-n 10 perc. Hetente.
2023. máj. 28. 21:38
 15/21 anonim ***** válasza:
0%
Nekem fontos hogy barátaim mindig elérjenek mert központi figura vagyok mert osztályomban legmenőbb lány vagyok osztályfőnökömnek köszönhetően ezért osztályfőnökömnek és barátaimnak mindig elérhető vagyok Facebookon mert van egy Facebook csoportunk és képzeljétek hogy van olyan hogy Facebook applikáció mobilra ami van nekem telefonon és az van nekem és utcán is tudok csoportot ellenőrizni és írni nekik vicceseket hogy jó kedvük legyen és értékelik is mert én vagyok osztályomban legmenőbb.
2023. máj. 28. 21:49
 16/21 anonim ***** válasza:
FB-m és Instagram-om van, együttesen napi 40-50 percet használom őket átlagosan.
2023. máj. 28. 22:01
 17/21 anonim ***** válasza:
100%
Egyetlen percet sem. Az idő eltöltésének egyik legigénytelenebb formája a közösségi oldal látogatás.
2023. máj. 29. 00:15
 18/21 anonim ***** válasza:
0
2023. máj. 29. 01:55
 19/21 anonim ***** válasza:

Semennyit. Pedig huszonéves lány vagyok. Élnem kénne nagyon a közösségi média minden aspektusát. De számomra nagyon toxikus volt az egész pont ezért inaktiváltam már lassan egy éve a facebookomat meg az instámat is. Tiktokom meg sosem volt.

Jobb ez így nekem.

2023. máj. 29. 11:34
 20/21 anonim ***** válasza:

Az instagramról nem értem, mit lehet ott időt tölteni, ott képek vannak, az ember megnézi, kattant egy szívecskét, oszt kész.

A Facebookon több, különféle szakmával kapcsolatos csoportban vagyok benne, némelyikben helyre tudom igazítani a téves kijelentéseket, máshol meg információt szerzek. Információt nem nagyon lehet szerezni máshol, ide koncentrálódott különféle események hirdetése (színházi nyilvános sajtófőpróba, budapesti séták programja, fotóművész legközelebbi workshopja, új könyv megjelenése, netán covid miatti látogatási tilalom az Állatkertben :D). Aki ezt nem érti, vagy akinek nincs szüksége információra, az erősen igénytelen kukaclétű. És még dicsekszik is itt vele. :D

2023. máj. 29. 12:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!