Másnak is az az érzése az alábbi videó láttán, hogy Suhajda felesége nem hogy ignorálta Suhajda egyértelműen rossz mentális állapotát, hanem még rá is erőltette a folytatást?
2.perctől kezdődik az a rész, ami alapján ezt érzem.
Eleve artikulálatlan hangon válaszol elsőnek, ami számomra úgy hangzik, mintha azt mondaná, hogy: "Nem, nem". De ha nem is ezt mondja, akkor is egyértelműen egy lelkileg és fizikailag meggyötört ember érzetét kelti.
Majd ezután még szuggerálja is a hallhatóan instabil lelkiállapotú Szilárdot, hogy szerintük is 3-4 óra az út.
Illetve a végén, a megerősítő igenje is nagyon vérszegény és inkább arról árulkodik, hogy nem meri feladni, pedig tudja, hogy megfog halni.
Erre a felesége meg nem mond semmit? Azonnal leparancsoltam volna a hegyről a helyében, hisz köztudott volt, hogy már napok óta beteg...
Egyébként azt se értem, hogy ezt miért a láthatóan inkompetens és érzelmileg tőle(és az expediciótól) függő feleségével kell megvitatnia....
egyetértek, nekem is feltűnt.
ez a nő ridegebb mint az everest.
7/8: Nyilvánvalóan nem a legjobb állapotában van az ember egy ilyen vállalkozás legvégén, de ha megnézed a K2 tetején készült bejelentkezését, akkor ég és föld a beszéde. Pedig az kb az a szint, ahonnan bejelentkezett és amikor a beszélgetés történt. Az a 300 méter szintkülönbség pedig még rengeteg volt.
És nem, nem leparancsolnia kellett volna. Hanem nem adni alá a lovat és inkább realizálni benne, hogy már túl késő van ahhoz, hogy elérje a csúcsot és biztonságosan vissza is érjen. Legalább.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!