Miért akarta Suhajda Szilárd megmászni a havashegyet a serpák segitsége nélkül ?
Én nem is értem miért kell ezen kattogni ?? A média miatt?? Ez eltűnése óta szapodtak meg a likejai,addig pár embert érdekelt.
Nézzétek csak vissza.
Biztosan meghalt már,max a testét hozzák le,ha tudják.
Gondolom a család csak el akarja temetni.
Ezért is van hírzárlat.
Igen, szerencsére csak egy-két ilyen megszállott ember van, aki feszegeti a határokat. A médiacirkuszt azért kihagyhatták volna.
Először egész nap ott dekkol a feleségnél a média, most meg amikor már mindenki aggódik, hírzárlat van, pedig ........
13-as
"miért is kell belepofázni mások családi életébe, döntéseibe?
A fene sem akar belepofázni mások családi életébe, de akkor ne pörögjön már a média és a felesége ezzel a sztorival hetek óta. Mászta volna meg szép csendben, bizonyítson magának. De nem, túl nagy felhajtást csináltak körülötte és ez a szerencsétlen szégyenében nem akart visszafordulni. A serpák szerint is nagyon letért az útról. A keresést feladták, ennyi volt.
Tele a hócipőm az ilyen értelmetlen hősködésekkel.
34es! Teljesen igazad van!
A fókuszban is az egész unalmas műsort és a 10 perces reklámblokkot végig kellett nézni ,majd nyilatkoztak 2 percet,ezzel egyidőben a facebookon posztoltak.Én média cirkuszra gondoltam először... plussz pénz,műsorban leadás joga...stb de nem így lett ,sajnálom hogy meghalt,napok óta ez tudható volt,de sajnos magának kereste a bajt,hogy sötétben még felfelé halad.. Isten nyugosztalja és mielőbbi megbékélést a családjának!
30: Senki nem mondta, hogy pl. én tökéletes vagyok és mindig helyes döntést hozok. Ellenben nekem is megmondták már a környezetemben ha szerintük hülyeség amit csinálok. Aki extrém sportokat űz az valamiféle immunitást élvez? Miért kéne kötelezően mindenkinek azt fújni, hogy milyen hősies és csodálatos amit csinált? Végső soron te is csak egy véleményt, értékítéletet alkotsz ez semmivel sem több mint másoké.
Amúgy ugyanazt írjuk, mint mondtam valószínűleg ebben tudott kiteljesedni és ezt megértem és vannak érdemei amit elismerek. Ez ettől még a szememben egy hobbi. A hivatás szónak biztos van több értelme, nálam az elsősorban valamilyen foglalkozáshoz, akár önkéntes közhasznú tevékenységhez fűződik egy extrém sport pedig egy szabadidőben, kötetlenül végzett saját szórakoztatást szolgáló tevékenység. Valahol persze metszi egymást a két halmaz, de ez a hegymászás oxigénpalack nélkül szerintem pont nem az. Ezen az alapon a gamerkedés, a buschcraft, meg a teljesítménytúra is egy hivatássá avanzsálhat.
Az meg nem tudom miért nem látható be, hogy ez egy extrém kockázat ahhoz képest amit az emberek többsége átél nap mint nap. Ez a nem "bárhol előfordulhat" kategória. Egy alap biztosítás sem fedezi azt, hogy te ezt csinálod nem véletlen kell hasonló tevékenységekre külön csomag jóval drágábban persze. Nem túloztam amikor azt mondtam, abban a magasságban haldokolsz, konkrétan meg vannak számlálva a perceid és az a kérdés visszaérsz-e mielőtt véged lenne. Ez kb. olyan mint felvágni az ereidet majd hívni a mentőt és várni. Vagy kiér időben, vagy nem.
Aztán persze ő dolga, sok ember csak azt nem képes megérteni, hogy valaki gyereket vállal aztán annyira a hobbijának él, hogy ilyen veszélynek teszi ki magát. Tetszik, nem tetszik szülőként többletfelelősséged van. Engem speciel az sem érdekel ha valaki 30-as éveiben minden nap bulimaratont tart, munka után hányásig issza magát, ha egy gyerekes apuka csinálja akkor más lesz róla a véleményem. Akkor is más lenne a véleményem, ha foglalkozása körében vállal többletkockázatot, hogy a családja többől tudjon gazdálkodni. Az úri hóbortomért apa nélkül hagyni egy gyereket szerintem annyira nem oké, persze nyilván senki sem akadályozhatja meg benne. Ő szabadon megteheti, másnak meg szabadon lehet véleménye róla.
37#
Egyetértek Veled.
"...úri hóbortomért apa nélkül hagyni egy gyereket..."
Számomra elfogadhatatlan, hogy az úri hóbortom a gyermekemet, feleségemet megelőzze, fontossági sorrendben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!