Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Pasik! Amikor egyedül mentek...

Pasik! Amikor egyedül mentek a járdán és szembe jön veletek egy másik pasi, amíg elhalad, addig magatokban felszoktátok mérni az erő viszonyokat? A3

Figyelt kérdés

2023. máj. 25. 04:51
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
De van értelme. Az egyik legnagyobb hiba, ha nem figyeled a környezeted.
2023. máj. 25. 06:49
 12/21 anonim ***** válasza:
87%
Nem kell. A homlokan mindenkinek eleg hely van a beretta golyolyanak.
2023. máj. 25. 06:53
 13/21 anonim ***** válasza:
100%
Persze, egyéb dolgom sincs, mint méregessem azt az 1200 fickót aki szembejön velem. Az ugye megvan, hogy más ember a jó nőket nézegeti, hogy mit tudna vele kezdeni?
2023. máj. 25. 07:51
 14/21 anonim ***** válasza:
100%
Senkit nem kell méregetni, mindenki foglalkozzon csak magával.:D Mi olyan érdekes a többi emberen, hogy birka módjára bámuljuk őket útközben nem értem, sok embernek még a nyaka is kicsavarodik, aztán csodálkoznak, ha orra buknak.:D
2023. máj. 25. 08:48
 15/21 anonim ***** válasza:
100%

Teljesen hidegen hagy egy másik férfi. Tulajdonképpen észre sem veszem őket. Talán olyan szokott előfordulni hogy ha ránézek esetleg megnézem hogyan öltözködik.

Meg ha nagyon ellenszenves, akkor átmegyek a járda túloldalára.

Az erőviszonyok nem érdekelnek, ha nagydarab akkor sem. Ha nekem jön én is nekimegyek, legyen bármekkora is.

2023. máj. 25. 09:28
 16/21 anonim ***** válasza:
100%

Elég sz@r helyen, egy pöcegödörben voltam gyerek, gyakran megvertek, engem is többször, havert meg csak random leütötte a szembejövő "C" mert ideges volt valamiért a világra.

Ezért bevallom, néha befeszülök. Főleg akkor, ha C-kről van szó. Nem lehet kiszámítani a történéseket. Szerencsére ma már nagyon nagyon ritkán megyek tömegközlekedéssel.

2023. máj. 25. 10:27
 17/21 anonim ***** válasza:
100%

Hát mivel sem háborús környezetben élek, meg ilyesmi, így nem, nem tekintek minden szembejövőt ellenségnek. Elég stresszes lenne úgy az élet, hogy folyton harckészültségben vagyok, pedig csak kenyérért megyek a boltba:D

Hány ember megy el naponta melletted az utcán? 100? 500? 1000?

Ha mindegiyket potenciális fenyegetésnek éreznéd, az konkrétan éveket vnne el az életedből...

2023. máj. 25. 10:33
 18/21 anonim ***** válasza:
100%
Az elet nem mexikoi akciofilm.
2023. máj. 25. 10:44
 19/21 anonim ***** válasza:
100%
Erőviszony?? Mi?? Nem is értem ilyen hogyan merül fel 😅
2023. máj. 25. 10:58
 20/21 anonim ***** válasza:
Olyan van néha,hogy engem szoktak méregetni,mert nagyobb darab vagyok/izmos-dagadt/ilyenkor fél szemmel azért figyelek.Egyébként meg sz..rok mindenkire az utcán.
2023. máj. 25. 21:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!