Sok jóból kimaradnak azok akiknek későn lesz az első párkapcsolatuk?
Én tini koromban jöttem össze azzal, aki jelenleg a férjem. Mi sosem voltunk együtt bulizni, nem utaztunk, mert fiatalok voltunk 0 pénzzel.
Mi most, harmincéves fejjel kezdünk bele a kimozdulásba, kirándulnásba, szórakozásba (de nem buli, hanem mozi, színház stb)
Nem mindenki vágyik tini szerelemre, utazásokra, meg bulikra. Épp ezért nem is kell minden áron erőltetni ezeket a dolgokat.
Akit nem érdekel az ilyesmi, az nem marad ki szinte semmi olyanból, ami neki tetszhetne.
Szerintem tizenéves korban ezek alap dolgok. Nyilván lehet később is kezdeni, de akkor már máshogy álsz a dolgokhoz, mint mondjuk 15-16 évesen. Szerintem jó élmények ezek, tapasztalatot is adnak, ha másban nem is, legalább abban, hogy mennyit fejlődtem érzelmileg, emberileg az évek folyamán. Ezeket nem lehet pótolni, én biztosan nem vártam volna a szerelemmel 25 éves koromig, azért 18 körül szerintem már mindenki igényli ezt.
20/F
" hogy mennyit fejlődtem érzelmileg, emberileg az évek folyamán."
én meg inkább visszafele fejlődtem. halálosan szerelmes voltam egy csajba aki le se szart és 2 évig depressziós voltam utána
"Szerintem tizenéves korban ezek alap dolgok."
Aha, persze, sajnos egyáltalán nem mindenkinek adatik is meg. Hiába vagyok én szerelmes egy leányba, ha az úgy néz rám, mint egy gennyes pattanásra. És az egyoldalú szerelem k*rvaszar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!