Az gáz ha minden tanórát végig telefonozok?
A tanár is odatehetné magát. Én kudarcként élném meg, ha nem érdekes amit tanítok.
Gimiben engem sem érdekelt semmi, órákon nem tanultam, nem értettem, mindig csak amikor otthon néztem meg a youtubeon másoktól, akkor értettem meg.
megértem, ha ilyenek miatt a kérdező csak telefonozik.
Minek jársz be, ha csak telefonozol?
Tiszteletlenség, ennyire pofátlan nem lehetsz. Bejársz telefonozni? Gyerekem... Ne járjál be. kb ugyanott fogsz tartani
" Ne járjál be. kb ugyanott fogsz tartani"
De ha 18 éves koráig tanköteles.
Szerintem annyi a lényeg, hogy ne_bukjon meg; viszont nem az utolsó pillanatban kellene kapcsolni ; amikor már baj van. Viszont lehet, hogy anélkül sem lesz baj; mármint, figyelés nélkül. De azért lehetőleg jobb minden meglót belefeccölni a bukás elkerülése érdekében; mert nehogy már visszatartsák egy évvel az embert az élete elkezdésében. Hogy "Igaz, hogy már kijártad, de nem teljesítetted mindenből, úgyhogy mégegy év elmegy az életedből!"
Szóval tegyen meg mindent, szóval figyeljen.
Szerintem normális, hiszen a közoktatásban szinte minden, amit tanulunk, felesleges és unalmas. Kb. elsőtől negyedikig tanulod azt, amire valóban szükséged van, de tényleg, gondoljatok bele, helyesírás, nyelvtan alapok, matek alapok, írás olvasás számolás. Ennyi kell, a többi csak lexikális tudást ad, de az is csak ilyen alulfejlett országokban fontos.
Az egyetem más, ha érdekel, amit tanulsz, akkor a legtöbb tantárgy ott érdekes lesz, persze ott sem minden.
Ja és nem csak gyárban dolgozhat az, aki nem tanult jól. Kettesre mindenki le tud érettségizni és egy érettségi már elég egy normális irodai munkához, legalábbis Bp-n :)
14: felemelték 18-ra??
erről nem tudtam, bocs. Amúgy meg a ne járjon be-t úgy értettem, hogy legyen magántanuló.
Igen, az. Figyelj inkább oda. Lehet, hogy közben tudsz oda is figyelni, de nem ez a jellemző a fiatalokra. A másik:
Örülj, hogy tanulhatsz. Most nem így látod, de majd később igen...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!