Az gáz ha minden tanórát végig telefonozok?
Nem gáz, de te fogod megszívni; ha kapálózni kell majd a kettesért
Szóval nem ajánlom. Lehetnek olyan dolgok a tananyagban, amik az élethez szükségtelenek; de bennevan a tananyagban, úgyhogy kell tudjad kettesre; meg kell írnod belőle a kettest. Ja és lehet pl olyan is, amit akár esetleg úgy is nehéz lehet megérteni; hogyha figyelsz. Pl egy kémiánál nem árt minél többet magadba szívni a tananyagból; hogy minél kevesebb meló legyen megszerezni a kettest belőle. Matekból is van, ami nehezebb picit, mint az átlag tanulni valók (egységkörös --jó, itt mondjuk igaz, hogy hiába figyeltem, és hiába mondta el a tanár 3X is, nem tudtam megérteni; tehát itt pl fölöslegesen figyeltem. ) [Nemtom miért próbálják beállítani alapműveltségnek. És előtte még matektagozatra is jártam, tehát van eszem, tehát nem arról volt szó, hogy ehhez "gyárilag buta lettem volna", mert nem, szerintem jóeszű vagyok. Valamennyivel az átlag fölött vagyok szerintem ilyen eszes képességekben. (Nem én vagyok a legnagyobb grandmaster, de azért okos vagyok. )
Remélem, mindent jól írtam, bocsi; ha nem. ♥ ♥
Ennyiből megállapítani?
ad1: Igen, mert dönthetnél úgy is, hogy figyelsz az órán.
ad2: Nem, mert a tanár valszeg unalmas, tankönyvből felolvasó alkalmatlan kretén, akitől semmit nem tanul az ember.
Miről beszélünk? :)
9-es vagyok: a szerény véleményem meg az, hogy igen, gáz, mert tegyük föl a tanár tényleg egy nulla, neked akkor is ott a gerinced és fölé emelkedsz azzal, hogy megadod neki a tiszteletet az óráján. És így még valszeg többre is viszed :)
Hozzáteszem ha valóban semelyik órán sem tudsz tanulni, nem érdekes, unalmas, a tanár egy frusztrált kiégett szadista állat, akkor hajrá magántanulói státusz, nem kell bejárni, tanulhatsz a saját ütemedben, napi 6-8 órával több szabadidő, 5x akkora tudás, és sorolhatnám... Persze annak aki megteheti és van is rá késztetése.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!