A kérdező szavazást indított:
Semennyit
15-30 perc
30 perc-1 óra
1-2 óra
2-3 óra
3-6 óra
6 óra+
Más
36 szavazat
1/15 anonim válasza:
Nemrég valamelyik hétre a telefonom napi 14 óra átlagos képernyőidőt írt.
2/15 A kérdező kommentje:
Az nem gyenge
2022. okt. 28. 12:23
3/15 anonim válasza:
Munkanélküli élettelen lúzer vagyok.
4/15 Metionin válasza:
Nagyon keveset de szinte egész nap a gép előtt ülök.
5/15 anonim válasza:
Napi 10 órát minimum. Már ha az is számít, hogy a rádiót is a telefonról hallgatom. Filmet nézek, chatelek, híreket olvasok, feljegyzéseket írok. Viszont játszani nem szoktam. Persze kisebb-nagyobb szünetekkel.
6/15 anonim válasza:
8 órát biztosan laza irodai munkám.van
7/15 anonim válasza:
Olyan 3 és 8 óra között váltakozik a napi átlag (most csekkoltam le), de ebbe beletartozik, hogy tanuláshoz is használom, illetve sokszor berakom a háttérbe a youtube-ot/spotifyt.
9/15 anonim válasza:
Mit értünk "telefonozás" alatt? Az aktív használatot, vagy a passzívat is? Tehát mondjuk ha arról hallgatok zenét, az "telefonozás"? Ha azon nézek filmet, az "telefonozás"?
Azért csalókák az ilyen kérdések/felmérések (és ugyanez igaz a "mennyit gépezel?" jellegűekre is), mert ez nem egy egzakt dolgot jelent. Bírom, amikor el vannak szörnyedve attól, ha valaki azt mondja, hogy ő 6 órát gépezik egy nap, aminek mondjuk nagy részét filmekkel, sorozatokkal tölti, miközben ők meg 4 órát simán ülnek a tévé előtt.
10/15 anonim válasza:
A digitális egyenleg szerint 9 körül, ebben az is benne van amikor sétálok és olyan alkalmazás van benyomva ami a km-t számolja
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!