Hogy lehetnek emberek ennyire lelketlenek, hogy kis rókákat meg borzokat tépetnek szét?!
Bárcsak nem olvastam volna el...
Én szeretem a rókákat, és ez most nagyon elszomorított :(
Azt kívánom, az emberek, akik ebben rész vettek, ugyanilyen sorsra jussanak, csak még nagyobb kínok közt pusztuljanak meg!
Bocsánat, de engem is lesokkolt ez a hír és csak azért osztottam meg, hogy felhívjam a figyelmet arra, hogy micsoda szadista emberek (?!) élnek köztünk és kérném szépen, hogy akinek a környezetében ilyen történik, az NE HAGYJA!!
Elborzaszt a gondolat, hogy ilyen megtörténik és még ki tudja, hogy mi. :(
Valóban nem kellene híreket olvasni, de bsszus inkább az nem kellene, hogy ez megtörténjen!!!
Nemrég tiktokon keringtek olyan videók (mielőtt tiltották a fiókot) hogy egy férfi a kikötözött anya kutya szeme láttára kínzott kölyökkutyákat. Pl szögbelövővel lőtte őket.
Keserves kínhalált az összes ilyennek.
7-es: ÚRISTEN!!!!!!!!!!!! Kikészültem ettől teljesen! :(
HOGY TEHET ILYET VALAKI?!
És hogy nem volt senki a környezetében, aki megállíthatta volna azt a férfit, aki megakadályozhatta volna ???!!
#9 Hjah, én is így vagyok vele... Remélem a jövőben lesz valami módja hogy elejét vegyék az ilyesminek, legalább a háziállatoknál (pl az állattartást rendszeres, kötelező, állatorvos által végzett állapotfelmérésekhez kötni)
De sokszor még a gyerekeket sem veszik el a bántalmazó szülőktől, szóval sokmindennek kéne változnia ahhoz hogy az állatok is prioritás legyenek. :(
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!