Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Külsejükre sokat adó nők...

Külsejükre sokat adó nők lenézik azokat a nőket, akik nem adnak annyit a külsejükre?

Figyelt kérdés

Sokszor hallani ilyet, hogy ,,feldobok egy kis sminket, hogy nézzek is ki valahogy". Meg hasonló kijelentések ruhával, hajjal kapcsolatban. Amikor ilyeneket mondtok, akkor kicsit lenézitek azokat, akik nem törődnek ennyit a külsejükkel?

Én többször voltam ilyen helyzetben, hogy mellettem mondják, hogy még csinálnak ezt meg azt magukkal, hogy jól nézzenek ki. Miközben én tök nyilvánvalóan nem csinálom azokat, mint ők. És szerintem nem arról van szó, hogy ne lennének szépek, vagy hogy én szebb lennék náluk. Szerintem sokszor szebbek ezek a nők smink nélkül.

Valószínűleg nem tekintenek rám versenytársként azok a nők, akik ilyeneket mondanak, nem?

2023. máj. 17. 15:21
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:
100%

Sajnos ez a kelet-Európai beidegződés, hogy rajzolt szemöldök, műpilla, műköröm, műszáj, műbarnaság, műhajszín nélkül már igénytelen valaki.

Szerintem szebb a franciás, olaszos természetes stílus, szerintem ez az irány lenne az igényesebb, de kevesen gondolják így itthon.

2023. máj. 29. 20:33
 32/35 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon röviden 16-ossal értek egyet.

2,5: ti inkább felszínesnek vagytok. Higgyétek el van az az életkor amikor egy nő már megbékél a külsejével és nem akar magára extra réteget hogy leugorjon a boltba. Szoli? Ne nevettess már. Ha korábban tudom higy milyen káros akkor soha nem kezdem el. Sajnos mikor elkezdtem még nem hívták fel a figyelmet a negatív hatásaira. Pilla: sose akartam mű szempillát. Nem magával a művel lenne a baj, de kevés nő tartja be a természetességet. Amikor alig tudják kinyitni a szemüket mert olyan vastag a pilla az szerintem inkább nevetséges. Köszönöm elégedett vagyok a drogériás szempillaspirállal. Ha e miatt igénytelen vagyok akkor legyen.

De visszatérve a kérdéshez, szerintem nem lenézés ez a kijelentés. Valószínű ő úgy érzi magát komfortosabb, úgy van önbizalma, tehát nem ellened irányul ez a kijelentés. Szerintem ha ellened lenne akkor nem mondanánk semmit hanem a hátad mögött mondanák. De én tényleg nem hallottam még olyat hogy valaki azért szólna meg valakit mert nem sminkkel. Itt most a gyakorin igen, de ezt betudom annak hogy ők tinik. Ebben a korban még előfordul.

2023. máj. 29. 22:19
 33/35 anonim ***** válasza:
83%

31-es egyet értek!

Szerintem elegánsabb a letisztult basic ápoltság öltözködés, stb.

Egynéhány műszempilla úgy néz ki mint valami oda okádt seprű nem is emeli ki a szemformájuk.

Ez a műbarnaság szerintem visszataszitó, azok bezzeg akik meg ilyen bőrrel születtek inkább lenének hófehérek.

Nekem speciál jobban tetszik a fehér bőr azért csak előkelőbb származásra utál.

A műkörömből/gél lakk stb van igényes basic letisztult amire én is azt mondom ezt szivesen hordanám.

De vannak olyan csicsás elnézést de "c*gós" stílusu hogy még ha fizetnének nekem se engedném hogy megcsinálják.

Egy igényes archoz illő smink, bőrápolás, haj ápolás, ha valaki festi olyan ami jól áll neki, kultúrált öltözködés, ha müköröm valami izléses, vagy ha valakinek természetesen szép csak lakozza ápolja.

Egynéhány nő inkább közönséges mint sexy.

Ez az útszéli kategória.

2023. máj. 30. 02:04
 34/35 anonim ***** válasza:
81%
40 éves vagyok és soha életemben nem sminkeltem, nem volt műszempillám, nem jártam szoliban, stb. Szerintem már le tudom élni az életemet tovább így. Igen, sok nő lenézi az ilyen "igénytelen" nőket, csak akkor nem értem párkapcsolatban hogyhogy sikeresebb vagyok legtöbbjüknél. Ja és el is vagyok hízva.
2023. máj. 30. 11:38
 35/35 anonim ***** válasza:
68%

Szerintem az igénytelenség ott kezdődik, hogy szakadt a ruhád, és nem varrod meg, ha koszos ruhában jársz, ha büdös vagy, zsíros a hajad, lepedékes a fogad. Illetve még azt is igénytelenségnek tartom, ha valaki nem az alkatának megfelelően öltözködik, ha valakinek le van nőve a haja, vagy a körme, vagy nagyon csúnyán sminkel (pl. olyan vastag a vakolat, hogy pereg le, írták fentebb a seprűpillát, vagy pl. elüt az alapozó színe a természetes bőrszíntől).

Úgy gondolom, hogy ha valaki nem engedheti meg magának, hogy megfelelő időközönként újíttassa a műkörmöt vagy a hajfestést, mert nincs ideje vagy pénze rá, akkor már inkább legyen natúr, mint hogy hagyja lenőni a dolgokat. Ugyanez érvényes arra is, akinek nincs ízlése. Sokkal elegánsabbnak hat egy nő természetes arca - még akkor is, ha bőrhibás - mint egy közönségesen felvitt smink. Vagy a halálom, a szalmasárgára szívott szőkített haj.

2023. máj. 30. 17:05
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!