Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Külsejükre sokat adó nők...

Külsejükre sokat adó nők lenézik azokat a nőket, akik nem adnak annyit a külsejükre?

Figyelt kérdés

Sokszor hallani ilyet, hogy ,,feldobok egy kis sminket, hogy nézzek is ki valahogy". Meg hasonló kijelentések ruhával, hajjal kapcsolatban. Amikor ilyeneket mondtok, akkor kicsit lenézitek azokat, akik nem törődnek ennyit a külsejükkel?

Én többször voltam ilyen helyzetben, hogy mellettem mondják, hogy még csinálnak ezt meg azt magukkal, hogy jól nézzenek ki. Miközben én tök nyilvánvalóan nem csinálom azokat, mint ők. És szerintem nem arról van szó, hogy ne lennének szépek, vagy hogy én szebb lennék náluk. Szerintem sokszor szebbek ezek a nők smink nélkül.

Valószínűleg nem tekintenek rám versenytársként azok a nők, akik ilyeneket mondanak, nem?

2023. máj. 17. 15:21
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:
29%
#8 dehogynem lesz szebb az ember, ha pillája van. Gyönyörűen kiemeli a szemet. (most ne a piacos - romás megoldásokra gondoljunk). A dús, hosszú haj is százszor nőiesebb, mint a rövid, és az igényes sminktől sem lesz senki rondább. Bírom, mikor a magukra nem igen adó "natúr" nők ugatják a dekoratív társaikat, megpukkadva az irigységtol.
2023. máj. 17. 16:13
 12/35 anonim ***** válasza:
70%
Félreérted. Ha az eleve szépet teszi még szebbé, ahogy én, azzal nincs gond, mert magának csinálja. De ha valaki csak azért csinálja, mert ez a trend, ezt látja, hogy "önbizalmat akarsz?legyen gyönyörű 6D pillád. Legyen hőillesztéses póthajat, stb., attól még nem fogja magát szebbenek látni, ha kész, mert belülről kell jöjjön. Mindig elégedetlen lesz. Vajon miért viszi sok nő pl. az ajakfeltöltést túlzásba, kacsába? Mert nem látja magát szépnek, hiába csináltatta meg, még több kell. Én szépségiparban dolgozom, látok eleget.
2023. máj. 17. 16:19
 13/35 Metionin ***** válasza:
82%
8. Én pont azóta foglalkozom a külsőmmel, mióta belül rendben vagyok. Amíg nem voltam, kb. a fésülködést is azért csináltam, mert muszáj.
2023. máj. 17. 16:21
 14/35 anonim ***** válasza:
96%
Tehát aki tudja mit akar, azért csinálja, tudja mi az elég, nem pedig aki nem is tudja mit akar, de csinálja, mert úgy jobban lesz. Nem lesz csak a szép külsőtől jobban.
2023. máj. 17. 16:22
 15/35 anonim ***** válasza:
98%

,,feldobok egy kis sminket, hogy nézzek is ki valahogy"

Aki ilyet mond az saját magát nézi le, hiszen közli, hogy a vakolatréteg nélkül fosul néz ki.

2023. máj. 17. 16:28
 16/35 anonim ***** válasza:
7%
Nagyon szuper, hogy rendben vagy, jó ilyet olvasni. :)
2023. máj. 17. 16:28
 17/35 anonim ***** válasza:
90%
Nem érdekelnek más nők.
2023. máj. 17. 16:30
 18/35 anonim ***** válasza:
37%
A nők alapból lenézik a többi nőt, magyarul a fajtársaikat .
2023. máj. 17. 16:53
 19/35 anonim ***** válasza:
100%
#19 a férfiak is a fajtársaink, mivel az ember egy faj…
2023. máj. 17. 17:09
 20/35 anonim ***** válasza:
100%

Nem szokott érdekelni. Vannak extrém esetek, amikor valaki már a higiéniára és az egészségére sem figyel és nem azért csúnya, mert nem sminkel meg ilyenek, hanem mert mindenre szarik, ott általában már valami van a háttérben, ha nem depresszió akkor valami mentális retardáció, maximum őket szokták lenézni.

Versenytársként eleve nem tekintek senkire csak külső alapján, maximum ha szépségversenyen akarnék indulni vagy mittomén hostess állásra jelentkeznék, ahol fontos a külső, ott lehet nézném, hogy néznek ki a többiek, de a mindennapokban ez nem számít.

2023. máj. 17. 17:30
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!