Külsejükre sokat adó nők lenézik azokat a nőket, akik nem adnak annyit a külsejükre?
Sokszor hallani ilyet, hogy ,,feldobok egy kis sminket, hogy nézzek is ki valahogy". Meg hasonló kijelentések ruhával, hajjal kapcsolatban. Amikor ilyeneket mondtok, akkor kicsit lenézitek azokat, akik nem törődnek ennyit a külsejükkel?
Én többször voltam ilyen helyzetben, hogy mellettem mondják, hogy még csinálnak ezt meg azt magukkal, hogy jól nézzenek ki. Miközben én tök nyilvánvalóan nem csinálom azokat, mint ők. És szerintem nem arról van szó, hogy ne lennének szépek, vagy hogy én szebb lennék náluk. Szerintem sokszor szebbek ezek a nők smink nélkül.
Valószínűleg nem tekintenek rám versenytársként azok a nők, akik ilyeneket mondanak, nem?
,,feldobok egy kis sminket, hogy nézzek is ki valahogy"
Aki ilyet mond az saját magát nézi le, hiszen közli, hogy a vakolatréteg nélkül fosul néz ki.
Nem szokott érdekelni. Vannak extrém esetek, amikor valaki már a higiéniára és az egészségére sem figyel és nem azért csúnya, mert nem sminkel meg ilyenek, hanem mert mindenre szarik, ott általában már valami van a háttérben, ha nem depresszió akkor valami mentális retardáció, maximum őket szokták lenézni.
Versenytársként eleve nem tekintek senkire csak külső alapján, maximum ha szépségversenyen akarnék indulni vagy mittomén hostess állásra jelentkeznék, ahol fontos a külső, ott lehet nézném, hogy néznek ki a többiek, de a mindennapokban ez nem számít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!