A társadalom miért hajlamos leb. zizni azon férfiakat akik jobban adnak magukra és a külsejükre?
Ha épp elmegy kozmetikushoz rendbehozatni a majdhogynem összenövő szemöldökét
Ha szeret stílusosan öltözködni,jó illatunak lenni?
Ezt nem férfiként,hanem nőként kérdezem
Miért várja el a társadalom a férfitagjaitól,hogy a férfi "legyen egy fokkal szebb az ördögnél" és kész?
Nem egy srác van a környezetemben akikből kb egy félistent lehetne varázsolni,ha törődnének a szörzetük rendbehozásával,és egyébb külsőségekkel
Elvileg 21.század,modern kultúra,de (főleg az idősebb korosztálynál) még mindig cikinek számít ha egy férfi ad magára.
A saját példámat tudom felhozni.
Kéthetente járok fodrászhoz. Szeretek öltözködni, tiszta lenni. Reggel - este fürdök. A cipőmet minden nap megtakarítom. A hajam minden nap mosom, a fogaim gyönyörű fehérek.
Nézem a férfitársaimat, és rácsodálkozom, hogy hogyan van ennyi igénytelen ember. Gyűrött ruha, csapzott, zsíros, kócos, levágatlan haj. Pattanásos fej. (kamaszkoromban jártam kozmetikushoz, hogy kinyomkodja a pattanásaimat). És ami még messze a legrosszabb, hogy az ilyen emberek, büdösek! És a testszagnál nincs is rosszabb! Számomra legalábbis.
És bármennyire ápolt és tiszta vagyok, nekem nincs barátnőm, velem egykorú, nálam sokkal csúnyább fiúknak meg tök szép csajuk van. Ilyen világot élünk...
Amúgy ne foglalkozz azzal, mit mondanak. Amikor leb..iznak engem, azt szoktam mondani, hogy olyan világot élünk, ahol ha meleg is lennék, akkor is elfogadna mindenki. Mert tök általános jelenség melegnek lenni. De szerencsére nem vagyok, igaz, csajom sincs :DD
19/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!