Mennyire igénylitek a párotok, szerelmetek társaságát? Elvagytok nélküle is? Állandóan meg akartok osztani vele történéseket, érzéseket és tőle is meg akarjátok hallgatni?
Figyelt kérdés
Vagy ha találkoztok, úgy is jó, ha nem, úgy is jó? Mennyire fontos az életetekben? Az ő társaságát élvezitek jobban, vagy a sajátotokat? Milyen egy egészséges kapcsolat, ahol nem függtök rá a másik emberre?2023. máj. 17. 10:40
21/23 A kérdező kommentje:
Olyat választottam szerintem. Az elején ez volt az ő igénye is, a sok idő. És akkor még a kéréseim se voltak neki terhesek, akkor örömmel teljesítette ezeket.
2023. máj. 17. 20:52
22/23 A kérdező kommentje:
Vannak más kapcsolataim. Csak épp egyik se érdekel. Nem fontosak ezek az emberek. Ha bárki kiesne az életemből, nem sínyleném meg a hiányát. Tudok ezekkel az emberekkel beszélgetni, de semmi nem adja azt, ami A KAPCSOLAT vol vele. A mostani, más emberekkel kötött kapcsolataim csak az űr betömögetésére tett szánalmas kísérletek. Próbálok más kapcsolatokat fönntartani, sikerül is. De én nem erre vágyom.
2023. máj. 17. 20:56
23/23 A kérdező kommentje:
Szívesen leírnám privátban, miféle kéréseim voltak, csak attól félek, hogy már váltottunk privátot. Már másoknak is leírtam ugyanis, nem kevés ideje nem tudok továbblépni.
2023. máj. 17. 20:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!