Mennyire igénylitek a párotok, szerelmetek társaságát? Elvagytok nélküle is? Állandóan meg akartok osztani vele történéseket, érzéseket és tőle is meg akarjátok hallgatni?
Figyelt kérdés
Vagy ha találkoztok, úgy is jó, ha nem, úgy is jó? Mennyire fontos az életetekben? Az ő társaságát élvezitek jobban, vagy a sajátotokat? Milyen egy egészséges kapcsolat, ahol nem függtök rá a másik emberre?2023. máj. 17. 10:40
1/23 anonim válasza:
Nekem ő a legjobb barátom is egyben, tehát mindent vele szeretnék megosztani először, az ő társaságát igénylem a legjobban. Ugyanakkor ő is el szokott menni néha külön a haverjaival pl motorozni ahogy nekem is megvan a magam hobbija, ahova ő nem jön. Illetve nekem fontos, hogy néha egyedül legyek kicsit és ne szóljon hozzám senki, ez könnyen megoldható, mert van amikor éjjel megy ki dolgozni. 🙂
2/23 A kérdező kommentje:
El nem tudnék képzelni olyan párkapcsolatot, ahol a párom nem a legjobb barátom, legfontosabb beszélgetőpartnerem, legfontosabb bizalmasom is. Ez az alap, ebből indulhat csakis egy párkapcsolat szerintem.
2023. máj. 17. 10:51
3/23 A kérdező kommentje:
1: mi az az igény, mennyi, amennyit te egyedül szeretnél lenni? És ha egy párnán nem egyezik a mérték, hogy lehet feloldani ezt? Hiszen akkor valaki sérülni fog. Szerintem nekem volt már ilyen (rossz) tapasztalatom, nem is sikerült megoldani. Én egyértelműen tapadósabb vagyok.
2023. máj. 17. 10:52
4/23 Metionin válasza:
Fontos nekem, hiszen azért vagyok vele de nem vagyunk összenőve, sőt. Én alapvetően egyedül szeretek lenni a legjobban, nálam pont az mutatja a szeretetet, hogy ennek ellenére mégis vele vagyok és meghallgatom akkor is, ha egyáltalán nem érdekel a mondandója (pl. munkahelyi panaszkodás) mert tudom, hogy ez neki fontos. Együtt élünk, kifejezetten élvezem amikor rövid ideig nincs itthon de hosszú távon már hiányozna.
5/23 anonim válasza:
Mi mindketten introvertáltak vagyunk, igénylünk egyedül töltött időt is. Szóval pl. home officeokat ellentétes napokra veszünk ki. Nekem az is fontos, hogy legyen nélküle is valamennyi életem, néha egyedül találkozok barátokkal, ilyesmi. Sajna sok rossz példát láttam arra, hogy baráti társaságban valakinek párja lett, elkezdte ignorálni a barátokat, aztán szakítás után már kellettünk volna, de akkor már késő volt.
6/23 A kérdező kommentje:
4-es, van, ami olyan sok lenne neked, hogy már mégse hallgatnád meg, hiába szereted, akkor már magadat szeretnéd jobban, ha túl sokat akarna mesélni? Csak azért érdekel ennyire a téma, mert én már volt, hogy sok voltam, bár csak egy idő után, és a mai napig fáj a kapcsolat végetérése, és még most is szeretném a saját felelősségemet felkutatni. Hogy akkor talán egy másik kapcsolatban majd jobban tudom csinálni azt, amit ott nem. Lehet, hogy te egészségesen élsz ebben a kapcsolatodban, én ezt soha nem tudtam megvalósítani, szerintem még soha nem volt egészséges, egyenrangú kapcsolatom. Már nem vagyok fiatal.
2023. máj. 17. 10:59
7/23 Metionin válasza:
6. Van. Pl. van egy barátom, aki egész nap állandó jelleggel beszél, egy pillanatra sincs csendben. Nagyon kedvelem, tényleg a legjobb barátom de iszonyat fárasztó. Na ilyen emberrel pl. nem tudnék párkapcsolatban élni, nekem kell a csend, hogy ne folyton a másik hülyeségeivel kelljen foglalkoznom. Egy barát esetében nem vagyok vele összezárva, nem élek vele, ha épp nincs kedvem hallgatni, nem találkozom vele és kész.
9/23 A kérdező kommentje:
6-os: akivel szemben így érzel, tudod jelezni neki? Ha a párod lenne sok, neki tudnád? Nekem jelezték, nem is esett jól.
2023. máj. 17. 11:06
10/23 A kérdező kommentje:
4-es, és még valami: te azt írod, amit én is vallok: pont az mutatja a szereteted valaki iránt, hogy megteszel olyat is, amit csak ő igényel, neked nincs is kedved. Én ugyanígy gondolkozom. Erre valaki azt mondta nekem, ez nem szeretet, ez önfeláldozás. A mai napig gondolkozom ezen... :( Kiforgatom a szavakat, valamit teljesen rosszul gondolok? Nem tudom.
2023. máj. 17. 11:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!