Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Hogyan adjam ki magamból a...

Hogyan adjam ki magamból a számomra érdekesebb történéseket?

Figyelt kérdés

Mindenkit végighallgatok. Amikor pedig én elmesélek valamit, igyekszem nagyon tömören összefoglalni a lényeget és odafigyelek, hogy legyen említésre méltó a dolog, de senkit sem érdekel.

- Van, aki meghallgatja majd anélkül, hogy reagálna rá, továbbugrik egy másik témára.

- Van, aki a szavamba vág és elkezd másról vagy mással beszélgetni.

- Van, akit nem érdekel, azt látom, hogy a második szó után bambán néz és, ha vissza kérdezek, hogy mit mondtam, azt válaszolja, hogy nem figyelt.

Már elment a kedvem attól, hogy az ismerősökkel beszélgessek, viszont sok minden van a fejemben.

Hogy adhatnám ki a gondolataimat? Van valami jó blog például, ami nem adathalász?

2021. júl. 12. 13:03
 1/9 anonim ***** válasza:
30%
Én megtanultam, hogy ami nekem fontos, az másnak nem az, így minek mondani el másnak is?
2021. júl. 12. 13:24
 2/9 anonim ***** válasza:
66%
Szólj, hogy "halgass végig, még nem fejeztem be"
2021. júl. 12. 13:49
 3/9 anonim ***** válasza:
53%

Hm :) Régen ilyen szófosós voltam, anyámnak mondtam el mindent, de rájöttem, hogy felesleges. Mindent elpofáz, vagy addig csűri a szót, míg rá nem kontráz az én bajomra. Már be se avatom a mindennapokba.

Férjemnek se mondok el mindent. Régen zavart, hogy nem kérdezi meg, hogy mi volt melóban, míg én szívesen meséltem volna róla. Én bezzeg szinte minden nap megkérdem. Már nem is érdekel... Ha ő ennyire haszontalannak tartja az én munkámat, akkor "nem is fárasztom".

Szóval kérdező, ha téged ilyen is ilyen érdektelen emberek vesznek körül, akkor kár rájuk pazarolni az idődet. Én blogot se vezetnék, mert tudom, hogy azt se olvasnák el. Amit nem lehet szakmai vagy humoros burokba csomagolni, arra nem vevő a nép. A mindennapi "sirámokra" senki nem kíváncsi.

2021. júl. 12. 14:21
 4/9 A kérdező kommentje:

Mentek a zöldek.

De van megoldás, ahol nem szükséges mással beszélgetnem, de kiadhatom a gondolataimat? Nyilvánvaló, hogy nem érdekli őket én meg nem erőszakolnám rájuk magam.

Milyen jó nem adathalász blogok vannak?

2021. júl. 12. 14:23
 5/9 A kérdező kommentje:
3, igen, pont ez nyugtatna meg, hogy nem olvasnák, kiírnam magaból a dolgaimat és megvan az érzés, hogy kiadtam magból legalább de mégsem untattam vele senkit.
2021. júl. 12. 14:25
 6/9 anonim ***** válasza:

Hja, akkor google, blog írás. Nem kell valós adatokat megadnod. Ami a netre kerül az ott is marad, olyan nem létezik, hogy "nem adathalász". Még valós neveket se írnék ki, mindenki álnevet kapna.

Vagy ott a napló írás. Vagy csak úgy a számítógépedre lejegyzed doc-ba. Ha nem akarod, hogy valaki is elolvassa, akkor mindegy, hogy kimegy vagy se, nem?

2021. júl. 12. 14:35
 7/9 A kérdező kommentje:

Google, erre nem os gondoltam.

Nagyon szépen köszönöm!

Akkor dêlután nekiülök.

Régen overblogoztam, amikor a verseimet raktam ki pl, de a lapon ellopták a jelszavamat. :(

2021. júl. 12. 14:41
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

Ismerős a helyzet.

Én általában kiírom magamból a dolgot egy Word dokumentumban, majd mentés nélkül bezárom. Régen egy fórumban, azon belül is egy panaszkodós topic-ban fordultam meg párszor :D

Nagyon sokat segít, ha elmondani nem is tudom, legalább kiírom magamból és nem nyomaszt annyira és mást sem fárasztok, terhelek vele.

2021. júl. 12. 14:56
 9/9 A kérdező kommentje:
Amúgy, ne értsétek félre, nem gonoszságból írom, de megynyugtat, hogy nem vagyok ezzel egyedül.
2021. júl. 12. 15:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!