Mit tehetnék az ellen,hogy ne legyek ennyire érzelmes,mindent túlagyaló ember? Mivel lehet segíteni ezen?
Figyelt kérdés
2023. máj. 16. 20:48
11/13 A kérdező kommentje:
Általában nekem az szokott iylnekor segíteni,ha szemtől szemben megbeszélem az illetővel a dolgot! De sajnos mindig én vagyok aki kezdemenyezz és azért ez néha sok tud lenni,és nincs is mindig lehetőségem vagy esetleg nem szeretnek magamból hulyét csinálni,de minden erőmmel próbálok ilyen esetekben segíteni magamnak,hogy próbálom elengedni! (Már amikor sikerül )
2023. máj. 16. 22:46
12/13 anonim válasza:
Engem a munkahelyemen szivattak a hátam mögött, a "nagyobbak". A csoportvezetőnek árulkodtak, ő persze sz.rt odajönni, meghallgatni.
Ez annyira bosszant, hogy most is bőgök ha eszembe jut 😟😐
13/13 anonim válasza:
Nekem csak az segítene, ha kevesebb mint 8 órát kéne eltöltenem a munkahelyemen, pl. 6 órás lennék, akkor lenne annyi otthoni regenerálódásra való énidőm, amiben a szeretteimmel/hobbimmal úgy ahogy semlegesíteni tudnám a külvilágban ért igazságtalanságokat, meg ugye eleve kevesebb időt töltenék el mérgező emberek társaságában, így kevésbé tudnának lehúzni. Nem tudom, hogy neked is nagyrészt a munkahelyedről ér-e a stressz az emberektől, vagy sem, de ha igen, neked esetleg nem opció a home office vagy részmunkaidő? (Csak részmunkaidős állásból meg nagyon nehéz lenne megélni. Home office-ra meg nekem nincs esélyem és az egyedül végezhető munkák meg más-más okokból szintén nem opciók számomra.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!