Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mit tehetnék az ellen,hogy ne...

Mit tehetnék az ellen,hogy ne legyek ennyire érzelmes,mindent túlagyaló ember? Mivel lehet segíteni ezen?

Figyelt kérdés
2023. máj. 16. 20:48
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Én is így vagyok, bosszantó egy dolog. Én se leltem még megoldást ellene.
2023. máj. 16. 20:50
 2/13 anonim ***** válasza:

Én is ilyen vagyok. És nem tudom annyira lekötni magam, max.pár percig megy. közben is csak ezen kattog az agyam.

Te is próbáld meg (hátha neked bejön), foglalkozz a hobbiddal, menj el konditerembe. Jobban lefoglal talán, mint sétálgatni a természetben.

Nézz nem romantikus filmeket, vagy vigjátékokat, hanem inkább enyhe horrort, akciót.

Nekem egyik sem jött be, de másnak hátha.

2023. máj. 16. 20:56
 3/13 A kérdező kommentje:
Pont ilyen vagyok én is :) de hiába nézek horrort,thillert amit egyébként imádok,de a probléma be be villan az agyamba és nem tudok a filmre koncentrálni!
2023. máj. 16. 20:59
 4/13 anonim ***** válasza:
Nyilvánvalóan azért szenvedsz, mert nincs aki ezt értékelje. Így talán ez lenne a megoldás.
2023. máj. 16. 21:16
 5/13 A kérdező kommentje:
Van párom és neki mindent elmondok,minden lelki nyavalyámat,de a tulagyaláson nem tud segíteni :) az az én dontesem,mennyi időt én energiát fordítok egy egy problémára,de mégsem tudok tenni ellene :/
2023. máj. 16. 21:34
 6/13 anonim ***** válasza:
akkor passz :/
2023. máj. 16. 21:40
 7/13 A kérdező kommentje:
És tényleg érdekes,mert kibeszelem magamból,de újra és újra eszembe jut és azon kattogok,nyilván az is a baj,hogy érzelmileg eléggé magasan rezgek,mert mindnet a szívemre veszek! És lehet ez is a baj!
2023. máj. 16. 21:43
 8/13 anonim ***** válasza:

Nekem is van párom, de már annyiszor elmondtam neki, pl ami a munkahelyemen történt, hogy már rámszól, hogy engedjem már el a dolgot, nem tudom visszacsinálni.

Igaza van, de annyira bosszantó a világ, az emberek, a kivételezés. Na én ezeken agyalok sokat 🥺

2023. máj. 16. 21:57
 9/13 A kérdező kommentje:

Persze,hisz neked is jó,hogy van akinek ki öntsd a szíved és jó,hogy meghallgat a párod azért ez fontos!

Igen ugyanez ,hogy bosszantó a világ,vagyis az emberek a sok igazságtalanság! És oylanok mint pl. mi akiket ez zavar,azoknak nehéz túljutni egy egy 'aprosagon '! De én ezt tényleg annak tudom be,hogy érzelmileg magasan rezgek,akiket annyira nem az érzelmek vezérelnek azért azoknak könnyebb!

2023. máj. 16. 22:03
 10/13 anonim ***** válasza:
Amikor elindul az agyalás, gondold végig, hogy: "Ez érint engem ez a téma? Ha nem, akkor no probléma. Ha igen, akkor mi a szerepem benne, mit kell tennem?". És ennyi, nem több. Amit kell megteszel, de nem többet.
2023. máj. 16. 22:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!