Mit tehetnék az ellen,hogy ne legyek ennyire érzelmes,mindent túlagyaló ember? Mivel lehet segíteni ezen?
Én is ilyen vagyok. És nem tudom annyira lekötni magam, max.pár percig megy. közben is csak ezen kattog az agyam.
Te is próbáld meg (hátha neked bejön), foglalkozz a hobbiddal, menj el konditerembe. Jobban lefoglal talán, mint sétálgatni a természetben.
Nézz nem romantikus filmeket, vagy vigjátékokat, hanem inkább enyhe horrort, akciót.
Nekem egyik sem jött be, de másnak hátha.
Nekem is van párom, de már annyiszor elmondtam neki, pl ami a munkahelyemen történt, hogy már rámszól, hogy engedjem már el a dolgot, nem tudom visszacsinálni.
Igaza van, de annyira bosszantó a világ, az emberek, a kivételezés. Na én ezeken agyalok sokat 🥺
Persze,hisz neked is jó,hogy van akinek ki öntsd a szíved és jó,hogy meghallgat a párod azért ez fontos!
Igen ugyanez ,hogy bosszantó a világ,vagyis az emberek a sok igazságtalanság! És oylanok mint pl. mi akiket ez zavar,azoknak nehéz túljutni egy egy 'aprosagon '! De én ezt tényleg annak tudom be,hogy érzelmileg magasan rezgek,akiket annyira nem az érzelmek vezérelnek azért azoknak könnyebb!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!