Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Az idős emberek meddig szőrtel...

Az idős emberek meddig szőrtelenítenek? Hány eves korig? Mikor jön el,hogy már nem érdekel?

Figyelt kérdés
Férfiak borotválkozása persze nem ide tartozik,de aki akar természetesen erről is beszélhet.
2023. máj. 16. 13:19
 1/9 anonim ***** válasza:
76%

Szerintem ennek semmi köze az életkorhoz.

Simán eltudom képzelni,hogy van olyan 80+ aki meztelen csiga.

És hogy van,olyan 30+ akinek érintetlen őserdeje van.

2023. máj. 16. 13:25
 2/9 anonim ***** válasza:
94%

EZ teljesen egyéni, kinek mire van igénye. Aki fiatalabb korban is csak azért szörtelenített, mert "mit szólnak mások", azok hamar feladják, akiknek meg ez belsö igény, azok addig, amíg meg tudják oldani, akár segítséggel is.

Nekem pl. csak a szörtelen test tetszik, ezért rendszeresen leszedem, 66 éves nö vagyok.

2023. máj. 16. 13:25
 3/9 A kérdező kommentje:
Ahogy idősödik az emberek bőre az nem befolyásolja?
2023. máj. 16. 13:29
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Keverjük össze a kettőt. Fürdettem olyan nénit, aki elmúlt nyolcvan, és lent a nemiszervén alig volt pár szőrszál, pedig fent a haja sűrűségével még igencsak büszkélkedhetett, és egészen biztosan nem borotválta vagy csinált azzal a részével valamit. Egyrészt a szobájában és a fürdőben nincs semmi ilyesmi, amivel lehetne, másrészt a kanalat is nehezen fogta meg, nemhogy borotvát, harmadrészt pedig nehezen hajolt, biztos nem ezzel bíbelődött.
2023. máj. 16. 13:30
 5/9 A kérdező kommentje:
Kitartást a munkádhoz!
2023. máj. 16. 13:31
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Teljesen egyénfüggő hogy ki mit szeret, és mit tart komfortosnak.

Engem például nem érdekel a szőrtelenítés, csak olyan helyeken szedem le ami látszik is, télen marad minden. Ezt is csak azért mert társadalmilag jobban elfogadott a szőrtelenítés, és én is kaptam negatív megjegyzéseket, beszólásokat a testszőrömre.

Hogy ha elfogadott lenne a szőr meghagyása akkor egyáltalán nem borotválkoznék.

2023. máj. 16. 13:32
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Egyénfüggő, van akinek kikopik a szőre időskorára, nem is kell szőrtelenítenie, van aki meg nem ilyen szerencsés.
2023. máj. 16. 14:51
 8/9 anonim ***** válasza:
Ez is olyan, mint minden más: van, aki 90 évesen még mindig igényes, érdeklődő, aktív, meg van, aki 50 évesen eldönti, hogy ő már öreg, nem érdekli semmi, elhanyagolja magát testileg meg szellemileg is.
2023. máj. 16. 16:16
 9/9 anonim ***** válasza:

Változó

Van akinek kikopik ahogy mondták

De pl ismerek olyan 60 évest akinek alap az intim és hónalj szőrtelenítés meg olyan 30 évest aki nem.csak a fanszőrét meg a hónaljkutyáját növeszti de az arcon a borotválkozást is valami ördögi dolognak tartja

2023. máj. 18. 06:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!