Az idős emberek meddig szőrtelenítenek? Hány eves korig? Mikor jön el,hogy már nem érdekel?
Szerintem ennek semmi köze az életkorhoz.
Simán eltudom képzelni,hogy van olyan 80+ aki meztelen csiga.
És hogy van,olyan 30+ akinek érintetlen őserdeje van.
EZ teljesen egyéni, kinek mire van igénye. Aki fiatalabb korban is csak azért szörtelenített, mert "mit szólnak mások", azok hamar feladják, akiknek meg ez belsö igény, azok addig, amíg meg tudják oldani, akár segítséggel is.
Nekem pl. csak a szörtelen test tetszik, ezért rendszeresen leszedem, 66 éves nö vagyok.
Teljesen egyénfüggő hogy ki mit szeret, és mit tart komfortosnak.
Engem például nem érdekel a szőrtelenítés, csak olyan helyeken szedem le ami látszik is, télen marad minden. Ezt is csak azért mert társadalmilag jobban elfogadott a szőrtelenítés, és én is kaptam negatív megjegyzéseket, beszólásokat a testszőrömre.
Hogy ha elfogadott lenne a szőr meghagyása akkor egyáltalán nem borotválkoznék.
Változó
Van akinek kikopik ahogy mondták
De pl ismerek olyan 60 évest akinek alap az intim és hónalj szőrtelenítés meg olyan 30 évest aki nem.csak a fanszőrét meg a hónaljkutyáját növeszti de az arcon a borotválkozást is valami ördögi dolognak tartja
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!