Az emberek miért borotválják magukat és gyantáznak?
Ó, köszi, akkor vegyél már nekem egyet, légyszi! :DDDD
A gyanta meg 800 Ft csíkokkal együtt és elég két hónapig. Az egy évben 4800 Ft. Ha 70000-res gépárral számolok, akkor 14 és fél év alatt be is hozná az árát, hú, de megérné... Addig meg nem akarok szőrös lenni.
És azt tegyük hozzá, hogy a lézeres módszer a világos bőrű, sötét szőrzetű embereknél a leghatákonyabb. Minél sötétebb a szőr, minél nagyobb a kontraszt a bőr és a szőrszál között, annál hatásosabb a kezelés. Na most a világosbarna szőrömmel sok értelme lenne ilyen gépet venni.
A lézeres megoldás is fájdalmas (kb olyan, mintha megforráznád magad), több (6-10) kezelés kell, mire mindenhol sikeres és annak elenére, hogy "véglegesnek" nevezik, csak pár évig hat.
Emellett drága, nem minden börtípusra alkalmas, és elég sok esetben okozhat börrákot is.
300 Ft körül már nagyon jó eldobható borotvát lehet venni, abból nekem havonta max 2 elég.
Az egy év alatt 7.200 ft, tehát 10 év alatt jönne vissza a kütyü ára kb. Ráadásul egyszerre nem tudnám kifizetni, tehát ahogy fentebb írták, ha havonta félretennék rá 3 ezret, akkor is másfél-két év, mire meg tudnám venni...
Ja, és azután simán kiderülhet, hogy nem bírja a bőröm, és akkor kidobtam 60-70 ezret az ablakon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!