Honnan ered az a buta szokás, hogy a fiúk borotválják a szőrüket?
Honnan ered az a buta szokás, hogy a lányok borotválják a szőrüket? - Ha a saját kérdésemre megadom a választ, a tiedre is megadom vele együtt! :)
A férfiak elvárják sokszor, hogy a nők borotválják magukat. Szerintem ez fordított esetben is így van. Lehet, hogy egyes nők elvárják a férfiaktól, hogy borotválják magukat. Ez szerintem hülyeség.
Szerintem mindenkinek a maga dolga, hogy mit mennyire szőrtelenít, és a másikon mit mennyire szőrtelenítve szeret. Tőlem a fiú lábon kívül szőrteleníthet akármit, a lábat nem érteném neki, ha a társadalom enm várja el, akkor miért baszakodik vele? :D
Rendben, hogy a nőknél elfogadottabb a szőrtelenítés, sőt, elvárt dolog, szerintem nem buta szokás ha egy férfi úgy dönt, szereti a sima lábat nem csak a barátnőjén, hanem magán is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!