Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » 50 évvel ezelőtt az emberek...

50 évvel ezelőtt az emberek sehogy sem szőrtelenítettek? Jó nem lábra gondolok, de hónaljra meg fanszőrzetre, ezt a problémát nem oldották meg sehogy?

Figyelt kérdés

2016. febr. 21. 15:14
 1/9 anonim ***** válasza:
56%
Dehogynem! Persze nem mindenki, de lehetőség volt rá. Ha mondjuk megnézel egy akkori modellt, nem volt hónaljszőre. Az intim területeket nem tudom, de hónaljat, lábat akkor is szőrtelenítettek. Amúgy nem "probléma".
2016. febr. 21. 15:19
 2/9 anonim ***** válasza:
84%

Akkoriban az volt a "normális", ha valaki szörös volt ez volt a felnött, nemileg érett emberek jellemzöje.

Ha elolvasol kb akkor íródott amerikai vagy más regényeket, akkor ott olvashatod is, hogy az volt az izgató, ha valakinek VOLT szörzete.

Az, hogy szörtelenítenek vagy sem csak divat kérdése, a történelem során már többször volt lecsupaszított test a divat, utána meg megint a szörös. Egyiknek sincs sem elönye, sem hátránya higiénia szempontból, csak megfelelöen kell tisztálkodni.

2016. febr. 21. 15:29
 3/9 anonim ***** válasza:
65%
Borotva azért nem 50 éve lett feltalálva :D bizonyos népeknél nagyon régen is szörtelenítettek, mondjuuk gladiátor filmek nem tudom mennyire hitelesek, de ott is látni, mikor ilyen hatalmas pengékkel szörtelenítik őket
2016. febr. 21. 15:30
 4/9 anonim ***** válasza:
88%
Tony Curtis önéletrajzába bele volt írva, hoyg Marylin Monroe teljesen szőrtelenített. Nyilván ha ő meg tudta tenni, lehetősége volt rá másnak is.
2016. febr. 21. 15:35
 5/9 A kérdező kommentje:

ki mondta, hogy nem izgató, ha mondjuk egy férfi szőrös? én a szőrtelenítés teljes elhagyásáról beszéltem.

de, ha a kényesebb területeken, aki sohasem szőrtelenített, az kifejezetten hátrányos szerintem higéniai szempontból is. mondjuk, aki dzsungelt hordott a hóna alatt, meg a lába között, nem tudta rendesen megmosni magát.

2016. febr. 21. 16:33
 6/9 anonim ***** válasza:
Az 1900-as évek eleje óta már van kifejezetten női borotva. Gyantát már az ókorban is használtak, a tüzet is használták erre, gondolod, hogy a középkorban nem folytatták ezeket a hagyományokat? Gyantát elkészíteni pofon egyszerű volt.
2016. febr. 21. 17:37
 7/9 A kérdező kommentje:
értem.:)
2016. febr. 21. 19:17
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
#2 már jöhetne az a kor amikor a szőrös a divat én lennék a világ szépe, a falu bikája, az alfahím :D
2016. febr. 21. 20:01
 9/9 anonim ***** válasza:
Természetesen szőrtelenítettek,de koránt sem volt annyira elterjedt, mint manapság.
2016. szept. 25. 19:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!