Alacsony (160cm körüli) emberek, nektek milyen hátrányt jelent az életben vagy a hétköznapokban, hogy ilyen kicsik vagytok?
12-es. Mégis milyen szexpózra vagy képtelen?
Én is kb ennyi magad vagyok és minden szexpózt kipróbàltam már a 193 cm-es férjemmel. Sőt így kb állva, az ölében engem tartva is meg tud dugni… ebből soha nem volt problémám
"Miert nem hordtok magassarkut? Rejtely"
Nekem speciel 35-ös lábam van, és nem nagyon van erre a méretre magassarkú, másrészt fáj benne a lábam. De ha annyira ajánlgatod, esetleg próbáld ki, milyen.
"Akinek hátrány az, hogy alacsony, annak nem az teste szab gátat, hanem az elméje, önértékelése."
Az, hogy tudomásul veszem a méreteimmel kapcsolatos hátrányokat - ami tény, mert a világot az átlagra tervezik, és aki kilóg az átlagból (alacsony, magas, sovány, kövér, nagy lábú, kis lábú, balkezes... stb.), annak ügyeskednie kell bizonyos dolgokkal -, nem jelenti azt, hogy nincs önbizalmam, vagy nem tudom feltalálni magam.
Csak annyi, hogy a csajok egy resze kapcsolat szempontbol alapbol kilove 😀 Szerencsere van boven alacsony csaj es a magasak ugyse tetszenek. Az viszont zavaro ha kevesen mulik. Tobbszor volt h a csajt nem erdekelte volna, de szamomra kizart ha magasabb.. csak 1 ejszakasbol volt olyan
170f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!