Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Alacsony (160cm körüli)...

Alacsony (160cm körüli) emberek, nektek milyen hátrányt jelent az életben vagy a hétköznapokban, hogy ilyen kicsik vagytok?

Figyelt kérdés
Gondolom vannak paraktikus hátrányok pl. nem érni el polcokat, meg érzelmi hátrányok pl. nincs tekintélyetek, ilyesmik?
2023. máj. 15. 18:27
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
100%

162 cm magas nő vagyok, és az ég világon semmi hátrányát nem tapasztalom. Ha valamit nem érek el, felállok valamire, vagy megkérek valakit, hogy segítsen.

A pasiknál ez a méret kisebbségi érzéssel párosulhat, de ebben érdemben nem tudok nyilatkozni.

2023. máj. 15. 18:45
 2/27 anonim ***** válasza:
160 cm magas nő vagyok, semmi hátrányom nem volt belőle.
2023. máj. 15. 19:10
 3/27 anonim ***** válasza:
69%
160 magas vagyok es az egyik voltbarátom aki 185 asszem, húzta a száját, hogy de cink, hogy nem érem el a polcot, neki meg egy karlendítés csak, meg amikor elment mellettünk egy 170 es csaj, szinte bánta hogy nem vele sétál, hanem velem, úgy leste és nyugtázta hogy "dehát ez van". Sok ilyen pillanatot kaptam "emlékbe" tőle.
2023. máj. 15. 19:31
 4/27 anonim ***** válasza:
100%
156 centis nő vagyok. Rendszeresen előfordul, hogy a boltban nem érem fel a magasabb polcokat, főleg, ha valami hátrébb van csúszva rajtuk. A metrókapaszkodón baromi kényelmetlen csüngeni. Más bajom nincs a magasságommal, nem is volt soha.
2023. máj. 15. 19:34
 5/27 anonim ***** válasza:
100%
153/154cm nő vagyok. szeretek kicsi lenni. nincs hátrányom.
2023. máj. 15. 20:02
 6/27 anonim ***** válasza:
100%
151cm magas vagyok. A tömegközlekedésen nem minden kapaszkodót érek el, a régi buszokon az ajtó fölötti leszállásjelzőt csak lábujjhegyen ágaskodva tudtam megnyomni (errefelé ezeket a buszokat nemrég vonták ki a forgalomból), volt, hogy inkább elengedtem egy ilyen buszt, hogy olyanra szállhassak fel, amin volt alacsonyabb helyen leszállásjelző. Boltban én is belefutok abba, hogy nem minden polcot/terméket érek el. Nadrágokat a legtöbbet fel kell aljazni (de még mindig jobb, mint hogyha rövid lenne a szára, ami a magas embereknek probléma).
2023. máj. 15. 20:43
 7/27 anonim ***** válasza:
11%
Miert nem hordtok magassarkut? Rejtely
2023. máj. 15. 20:51
 8/27 anonim ***** válasza:
100%
Én semmilyen hátrányát nem érzem.
2023. máj. 15. 21:05
 9/27 anonim ***** válasza:
76%
166 vagyok és férfi. Amikor volt rajtam egy kis felesleg könnyebb volt ruhát vásárolni, de így, hogy lefogytam azt veszem észre, hogy nagyon nehezen találok bármit is a méretemben.
2023. máj. 15. 21:07
 10/27 anonim ***** válasza:
100%
153 cm vagyok, nő. A polcokat már említették, de én pl. járok sokat koncertre, ha nem jön össze az első sor, akkor keveset látok. Volt már, hogy nem vettek kellőképp komolyan megjelenésre, mert nekem még babapofim is van az alacsonyságomhoz. De extra hátrányokat nem érzek, partnerkeresésben meg még előny is, a férfiak nagyon nagy többségének bejönnek az alacsony nők.
2023. máj. 15. 21:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!