19-es. Te is ritka vagy mint a holló. Azt vettem észre,hogy a 170 centisek is a 170+ nőkre buknak, mintha külön izgatná őket, hogy a csaj magasabb nàluk…
2023. máj. 16. 11:00
22/27 anonim válasza:
Amiket soroltak mind igaz. Lehetetlen volt jelezni bizonyos típusú buszokon, a kapaszkodás inkább csüngésnek minősül,mi azt nem tudjuk használni. Sokkal könnyebben belénk kötnek, odajönnek a kéregetők, az agresszív emberek szemében semmi tekintélyünk nincsen. Ruhát cipőt venni két évtizede nagyon nehéz volt. Ha a polcokon kifogytak az elől lévő áruk a mögötte levőket már nem éred el, szólni, hogy segítsenek mindig is gyűlöltem inkább otthagyom ilyenkor a termékeket. Az autók gyártásánál is nem létezõ emberek vagyunk. Volt olyan autó amit nem is tudtam vezetni mert a pedált nem érte fel a 35ös lábam, ha letámasztottam a sarkamat. Egyszerűen nem tudtam a gázt kezelni. A biztonsági öv minden autónál a nyakunknál megy el, nagyon biztonságos mondhatom ha tényleg történik egy baleset. Estig lehetne sorolni a mindennapi szituációkat.
2023. máj. 16. 11:17
23/27 anonim válasza:
Egyik volt munkahelyemen kollégákkal elmentünk Kecskemétre gokartozni. Pár helyen voltunk már előtte, ahol nem számított a magasság, tudtak állítani, vagy ülésre betenni valami pluszt a kicsiknek, na, itt nem. Amíg a magasabb kollégák versenyeztek, én csak körözgettem lassan, nem tudtam rendesen nyomni a gázpedált.
2023. máj. 16. 13:44
24/27 anonim válasza:
Törökországi nyaralásnál úszni nem tudóként nem tudtam használni a medencét. Mindenkinek kiért belőle a feje. Csak én süllyedtem el a szemöldökömig. :(
2023. máj. 16. 15:06
25/27 anonim válasza:
3-as. Nekem meg pont fordítva, volt pasiaim mindig megfordultak a vékony, hosszú lábú modell alkatú nők után. Kisebbségi éreztem lett tőle. 162cm vagyok. Hát, bizony jó lenne magasnak lenni. Amikor kerdőre vontam őket akkor azzal jöttek hogy nem izgatják a magas nők. Akkor miért rajtuk legeltetik a szemüket?? Az első exem már feleségül vett egy magas nőt, vékony hosszú lábú, nagy mellek.
És akkor nekünk alacsonyaknak ez jut. Nehogy azt hidd hogy ezek a pasik nincsenek oda értük. Ha alkalmuk adódna azonnal eldobna egy magas csinos nőért. Egyik srác azt mondta, hogy olyan mintha megálltam volna a növésben, mint egy gyerek és hogy a pedofil hajlamuaknak ez bejön. Csak pislogtam hogy mi van???
2023. jún. 22. 09:38
26/27 anonim válasza:
hátrány?
Látatlanba elutasítják a jelentkezésedet a kézilabda csapatba. :-(
2023. dec. 19. 23:38
27/27 anonim válasza:
26-os: Kézilabdáztam 160 alatt anno nőként gimiben:-) Átlövőnek, kapusnak nem lettem volna alkalmas, de szélen tudtam azzal kompenzálni, hogy gyors voltam, robbanékony, jól cselező.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!