Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Sok interakciótok van idegenek...

Sok interakciótok van idegenekkel a hétköznapokban?

Figyelt kérdés
Mennyire vagytok nyitottak?
2023. jan. 3. 18:59
 1/7 anonim ***** válasza:
67%
Se idegennel-, se munkatárssal nincs számottevő interakcióm.
2023. jan. 3. 19:01
 2/7 anonim ***** válasza:
65%
Nincs, anyukám azt mondta, ne álljak szóba idegenekkel.
2023. jan. 3. 19:04
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
nincs kb semmi, idegenekhez kb annyi közöm van, hogy kommunikálok a boltban a pénztárossal, és ennyi
2023. jan. 3. 19:19
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem vagyok nyitott, de sok van nagyon.
2023. jan. 3. 19:57
 5/7 Metionin ***** válasza:
100%
Nem. Otthonról dolgozom, sportolni olyanokkal szoktam, akik nem teljesen idegenek már, szóval max a boltban meg a buszon kerülök kontaktusba idegennel.
2023. jan. 3. 20:32
 6/7 anonim ***** válasza:
Nekem az a munkám, hogy idegenekkel kommunikálok. El tudod képzelni, mennyire le vagyok szívva egy 12 óra után, ezután már a boltban is az önkiszolgálóhoz megyek, és ha valaki megszólít, külföldinek tettetem magam. Szóval munkában nagyon sok, azon kívül nagyon kevés (ha valaki útbaigazítást kér, vagy mentőt, az más kérdés... akkor célirányosan elmondja, mi van, nincs felvezető szöveg, sétál velem, ha én sétálok - ha tud, ha magának kér mentőt, akkor az látszik rajta, én észreveszem. szóval ki lehet szűrni ezeket, de akinek gondja van, annak nyilván segítek erőmön felül is)
2023. jan. 3. 23:08
 7/7 anonim ***** válasza:

Pár éve határozottan a zárkózottat mondtam volna, most inkább amolyan félúton vagyok a nyitott felé.

Boltban, buszon előfordul, szerintem átlagos szinten, ellenben diákmunka körül mondhatni sokszor van idegenekkel interakcióm.

2023. jan. 6. 14:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!